Aperitive10 septembrie 2021Ouă umplute cu ciuperciIngrediente: 12 oua Pentru umplutura: 340g ciuperci la borcan Sare si piper, dupa gust 1 lingura cu varf de smantana 1 lingura cu varf…
Aperitive6 septembrie 2021Ardei umpluți cu brânză, ceapă și mărarIngrediente: 2 ardei rosii capia 1 ardei gras verde 1 ardei gras portocaliu Pentru umplutura de branza: 500g branza de burduf 50g unt sare…
Aperitive18 august 2021Plăcinte cu pui și ciuperciIngrediente: 1 pachet foietaj (800g) 500g piept de pui dezosat 1 ceapa medie 250g ciupercute 400g mazare din conserva 3 linguri de smantana 2…
Aperitive24 iulie 2021Chec cu ciuperci și morcoviIngrediente: Pentru umplutura: 1 ceapa mare 250g ciuperci 1 morcov ras Patrunjel verde taiat marunt Sare si piper dupa gust Ulei pentru calit Pentru…
Aperitive17 iulie 2021Cuburi de roșii, cu brânză Ricotta și măsline negre (Cubetti di pomodoro con ricotta e olive nere)Ingrediente: Pentru compozitia de rosii: 3 oua 90g faina 1 catel de usturoi 1 frunza de dafin 1 lingurita oregano 500ml sos tomat 100g…
Aperitive11 iulie 2021Tartine cu salată de pui și avocadoIngrediente: 2 cepe rosii mai mici 4 catei de usturoi 100g nuca macinata 1 avocado Pentru prepararea pieptului de pui: 700g piept de pui…
Aperitive27 mai 2021Plăcintă grecească cu zucchini – KourkoutoIngrediente: 4 cepe verzi tocate 600g zucchini 150g faina 115ml ulei 5 oua 230g iaurt 1 pliculet praf de copt 200g branza feta 200g…
Aperitive20 mai 2021Brânză Tofu paneIngrediente: 600g tofu in saramura (2 cutii) 2 oua Sare pentru oua, dupa gust 150g faina 1 lingurita boia dulce de ardei 1 lingurita…