Chec aperitiv rapid

Dacă îți place această rețetă, distribui-o și prietenilor tăi!

  1. Rețete Gourmandine
  2. Aperitive
  3. Chec aperitiv rapid

Chec
Chec
Chec
Ingrediente:
Chec
200g faina
6 oua
100g masline negre fara samburi
100g masline verzi fara samburi
400g sunca (sau orice alceva avti, parizer sau salam)
150g telemea de oi
200ml lapte
2 felii de gogosar murat
4 linguri de ulei
1 pliculet praf de copt
85g cascaval
Piper si sare dupa gust

Mod de preparare:
Taiem sunca cubulete.
Chec
Cascavalul il dam pe razatoarea mare.
Chec
Branza o faramitam bine cu furculita sau o putem da pe razatoarea mare.
Chec
De preferat este ca maslinele sa le cumparati fara sambure, dar daca aveti prin casa masline cu sambure asa cum am avut eu, sunt bune si astea, dar scoateti-le samburii.
Chec
Feliile de gogosar murat le taiati cubulete.
Chec
Intr-un castron punem faina, adaugam peste pliculetul de praf de copt si amestecam.
Chec
Chec
Spargem ouale intr-un castron incapator si le mixam bine, pana devin spuma.
Chec
Adaugam laptele si branza faramitata si mixam din nou, pana se omogenizeaza.
Chec
Chec
Peste compozitia rezultata cernem fain ape care am amestecat-o in prealabil cu praful de copt, si amestecam apoi cu o spatula, pana la omogenizare.
Chec
Chec
Peste compozitia rezultata adaugam sunca, maslinele, gogosarul murat, cascavalul, uleiul, piper si sare dupa gust si amestecam cu spatula, pana se omogenizeaza.
Chec
Chec
Compozitia rezultata o turnam intr-o tava de chec pe care o tapetam, in prealabil cu hartie de copt.
Chec
Introducem tava in cuptorul preincalzit si lasam checul la copt, la un foc mic spre mediu pana devine rumeniu. Inainte de al scoate din cuptor il putem incarca cu scobitoarea. Eu l-am copt aproximativ 45 minute.
Acest chec este un aperitiv grozav, atat pentru mesele de zi cu zi, cat si pentru mesele festive. Este extrem de simplu de pregatit si foarte, foarte gustos.
Chec
Chec
Chec
Chec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Mai multe rețete, referitor la , ,