Supe, ciorbe, borsuri9 iun. la 19:39Ciorbă din măruntaie de pasăreIngrediente: – Zeamă de varză (după gust) – 500–600 g măruntaie de pasăre (pipote, inimi, ficăței) – 1 țelină medie – 2 morcovi –…
Supe, ciorbe, borsuri8 iun. la 11:36Ciorbă de potroaceIngrediente: – Zeamă de varză (după gust) – 3 aripi de curcan – 3 gâturi de curcan – 1 țelină medie – 2 morcovi…
Supe, ciorbe, borsuri30 mart. la 18:02Supă – cremă de legumeIngrediente: – 2 morcovi – 2 cartofi – 1 ceapă – 1 dovlecel mic – 1 ardei gras – 1 lingură ulei de măsline…
Supe, ciorbe, borsuri22 mart. la 13:10Supă cremă din roșii cu ardeiIngrediente: – 1 kg roșii coapte – 2 ardei roșii – 1 ceapă mare – 2 căței de usturoi – 1 morcov – 1…
Supe, ciorbe, borsuri22 iulie 2024Supă cu iaurt și verdețuri și lipieIngrediente: 500 g iaurt natural (de preferință grecesc sau iaurt cu conținut ridicat de grăsime) 2 linguri de făină 1 ou 1,5 litri de…
Supe, ciorbe, borsuri5 iulie 2024Supă cu găluște – DushbaraDushbara este o supă tradițională azeră cu găluște mici umplute cu carne. Ingrediente: Pentru aluat: – 250 g făină – 1 ou – 1/2…
Supe, ciorbe, borsuri5 iunie 2024Supă de peşte cu găluşteIngrediente: Pentru supa de pește: • 1 kg de pește (de preferință pește alb, cum ar fi cod, merluciu sau biban de mare) •…
Supe, ciorbe, borsuri12 martie 2024Supă de gălușteIngrediente: Pentru bulion: 1 pui întreg, tăiat în bucăți (sau părți de pui cum ar fi pulpe sau piept) 2 cepe, curățate și tăiate…