Ardei umpluți cu brânză, ceapă și mărar

Dacă îți place, distribuie și prietenilor tăi!

  1. Rețete Gourmandine
  2. Aperitive
  3. Ardei umpluți cu brânză, ceapă și mărar

Ardei umpluți cu brânză
Ardei umpluti cu branza
Ardei umpluti cu branza
Ingrediente:
Ardei umpluti cu branza
2 ardei rosii capia
1 ardei gras verde
1 ardei gras portocaliu

Pentru umplutura de branza:
500g branza de burduf
50g unt
sare si piper, dupa gust
1 lingura rasa de boia dulce de ardei
1 ceapa mica
marar verde

Mod de preparare
Spalam mararul poroaspat si il taiem marunt.
Ardei umpluti cu branza
Curatam o ceapa mica si o taiem foarte marunt.
Ardei umpluti cu branza
Spalam ardeii, le taiem capetele cu codita, in forma de capac si ii curatam de seminte.
Ardei umpluti cu branza
Ardei umpluti cu branza
Intr-un castron punem untul, care trebuie sa fie la temperatura camerei si adaugam branza de burduf apoi amestecam pana la omogenizare.
Ardei umpluti cu branza
Cu aceasta compozitie umplem un ardei, eu am umplut un ardei capia.
Ardei umpluti cu branza
In restul de compozitie – pentru a fi ardeii cu umpluturi cat mai variate – am adaugat 1 lingura rasa de boia si piper dupa gustul fiecaruia, puteti adauga si sare dar nu cred ca ar mai fi cazul. Amestecam compozitia pana se omogenizeaza si o impartim in 2.
Ardei umpluti cu branza
Jumatate din compozitie o punem intr-un bol si adaugam ceapa taiata foarte marunt, dupa care amestecam pana la omogenizare.
Ardei umpluti cu branza
Ardei umpluti cu branza
Cu aceasta compozitie mai umplem un ardei, eu am umplut un ardei gras verde.
Ardei umpluti cu branza
Partea de compozitie ramasa o punem intr-un bol, iar peste adaugam mararul taiat marunt si amestecam pana omogenizam.
Ardei umpluti cu branza
Ardei umpluti cu branza
Umplem cu compozitia respective un ardei, in cazul meu, am umplu un ardei gras, portocaliu.
Mie, mi-a mai ramas compozitie si pentru un al patrulea ardei, un ardei capia, pe care l-am umplut cu un amestec facut din toate compozitiile ramase si amestecate impreuna.
Ardei umpluti cu branza
Ardeii umpluti ii invelim in folie alimentara strech si ii punem in frigider pana a doua zi, cand ii vom taia feliute si ii vom servi ca aperitiv. Sunt deliciosi, de efect si extreme de simplu de facut.
Ardei umpluti cu branza
Ardei umpluti cu branza
Ardei umpluti cu branza
Ardei umpluti cu branza
Ardei umpluti cu branza

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Mai multe rețete, referitor la
Meniu