Aperitive17 iulie 2021Cuburi de roșii, cu brânză Ricotta și măsline negre (Cubetti di pomodoro con ricotta e olive nere)Ingrediente: Pentru compozitia de rosii: 3 oua 90g faina 1 catel de usturoi 1 frunza de dafin 1 lingurita oregano 500ml sos tomat 100g…
Aperitive11 iulie 2021Tartine cu salată de pui și avocadoIngrediente: 2 cepe rosii mai mici 4 catei de usturoi 100g nuca macinata 1 avocado Pentru prepararea pieptului de pui: 700g piept de pui…
Aperitive27 mai 2021Plăcintă grecească cu zucchini – KourkoutoIngrediente: 4 cepe verzi tocate 600g zucchini 150g faina 115ml ulei 5 oua 230g iaurt 1 pliculet praf de copt 200g branza feta 200g…
Aperitive20 mai 2021Brânză Tofu paneIngrediente: 600g tofu in saramura (2 cutii) 2 oua Sare pentru oua, dupa gust 150g faina 1 lingurita boia dulce de ardei 1 lingurita…
Aperitive24 ianuarie 2021Sandwich cu somon – Pate de pește – SomonO reteta cu pate de somon. Sandwich. Ingrediente: Feliute de paine (aici cantitatea depinde de necesarul dorit de dumneavoastra) Pentru pasta de somon: 150g…
Aperitive29 decembrie 2020Salată boeufIngrediente: 520g piept curcan 320g morcov 700g cartofi 150g pastranac 150g telina 400g mazare in conserva 5 castraveti murati Sare dupa gust Apa pentru…
Aperitive29 decembrie 2020Ruladă de cașcaval cu brânză și șuncăIngrediente: 300g cascaval 100g unt sau margarina Sare dupa gust Pentru umplutura: 500g branza dulce de vaca 120g sunca ½ ardei verde iute ¼…
Aperitive25 decembrie 2020Ouă umplute cu salată boeufIngrediente: 12 oua Pentru umplutura: 350g mazare 250g sunca York 200g Cascaval Dalia Sare si piper, dupa gust Pentru maioneza: 1 lingurita mustar 1…