Aperitive29 aprilie 2020Bulgărași de cartofi cu cașcaval și brânzăIngrediente: 600g cartofi 1 lingurita sare 200g branza feta 200g cascaval 1 lingurita vegeta Piper dupa gust 2 oua Susan Mod de preparare: Umplem…
Aperitive23 aprilie 2020Pate de casă din ficăței de puiIngrediente: 600g ficatei de pui 2 cepe mari 6 catei de usturoi 1 lingura vegeta Sare, piper si chilly, dupa gust 250ml vin alb…
Aperitive11 aprilie 2020Drob din ficat și carne de pui cu ciuperciIngrediente: Pentru compozitia de drob: 1kg ficatei de pui 1kg pulpe superioare de pui dezosate 500g ciuperci 20 fire ceapa verde (ale mele nu…
Aperitive7 aprilie 2020Plăcintă cu dovlecei și ciuperciIngrediente: Pentru aluat: 6 oua 200ml lapte 250ml ulei 250g faina 250g branza dulce de vaci 1 plic praf de copt Pentru umplutura: 3…
Aperitive24 martie 2020Plăcintă de vineteIngrediente: 3 vinete 3 cepe 1 dovlecel 1 cartof 3 linguri ulei Patrunjel proaspat 6 oua 5 linguri cu varf faina Vegeta, sare, piper,…
Aperitive2 martie 2020Sandwich-uri cu ouă ochiuriIngrediente: Pentru 4 portii: 4 oua 4 felii de paine toast 1 ardei gras 1 rosie 1 ceapa 4 catei de usturoi 2 triunghiuri…
Aperitive27 februarie 2020Rulouri de clătite cu omletă și brânzăIngrediente: Pentru umplutura: Branza feta, parmesan, smantana dupa preferintele fiecaruia Pentru omleta: 6 oua Vegeta si piper dupa gust Ulei pentru prajit Pentru clatite:…
Aperitive6 februarie 2020Rulouri de vinete cu brânză RicottaReteta de la Carmen Hoffmann Ingrediente: 2 vinete 1 cutie Ricotta 5 feliute de „prosciutto crudo” 3 linguri parmesan 1 lingura ulei masline Sare…