Brânză Tofu pane

Dacă îți place această rețetă, distribui-o și prietenilor tăi!

Tofu pane
Tofu pane
Tofu pane
Tofu pane
Tofu pane
Ingrediente:
Tofu pane
600g tofu in saramura (2 cutii)
2 oua
Sare pentru oua, dupa gust
150g faina
1 lingurita boia dulce de ardei
1 lingurita chimen
1 lingurita usturoi granulat
1 lingurita oregano
Piper si chilly, dupa gust
Ulei pentru prajit

Mod de preparare:
Eu am avut tofu cu ardei in saramura, mi s-a parut prea sarata, asa ca am pus tofu in apa, la desarat pentru 30-40 minute. Dupa ce se desareaza (gustati, iar cand considerati ca este desarata, pe placul dumneavoastra) scoateti tofu din apa si o lasati putin la scurs intr-o strecuratoare. Dupa ce s-a scurs, taiati tofu in bastonase.
Tofu pane
Tofu pane
Intr-un bol, puneti faina, o lingurita de oregano, o lingurita de chimen, 1 lingurita de usturoi granulat, o lingurita de boia dulce de ardei, chilly si piper dupa gust si amestecati.
Tofu pane
Tofu pane
Intr-o farfurie batem cu furculita 2 oua si condimentam cu sare.
Tofu pane
Luam rand pe rand cate un bastonas de tofu, il dam prin ou si il trecem prin faina.
Tofu pane
Apoi il punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Prajim bastonasele de tofu pe ambele parti.
Tofu pane
Dupa ce s-au prajit, le scoatem pe o farfurie pe care punem un servtel absorban. Pot fi servite atat calde, cat si reci, simple sau alaturi de diferite sosuri sau garnituri, eu le-am servit alaturi de un sos de legume cu ghimbir.
Tofu pane
Tofu pane
Tofu pane
Tofu pane
Tofu pane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete, referitor la branza pane, tofu