Mancaruri diverse2 aug. la 11:07Mici sârbești de postIngrediente: – 500 g brânză de grătar rasă (quorn sau tofu) – 1 ardei roșu mic, tocat – aproximativ 100 g pesmet – 2…
Mancaruri diverse26 iul. la 14:18Tocăniță cu ciuperci – CiulamaIngrediente: 500 g ciuperci (champignon, pleurotus, hribi sau o combinație) 2 cepe medii 2-3 căței de usturoi 1 ardei gras (roșu sau galben) 2…
Mancaruri diverse27 iun. la 11:44Tocăniță de mazăre cu carne de porcIngrediente: 500 g carne de porc (spată, ceafă sau piept) 500 g mazăre (proaspătă sau congelată) 2 cepe medii 2 morcovi 1 ardei gras…
Mancaruri diverse27 mai la 11:38Ardei umpluți cu orez, la cuptorIngrediente: – 6 ardei grași de dimensiune medie – 1 cană de orez – 1 ceapă mare, tocată mărunt – 2-3 căței de usturoi,…
Mancaruri diverse15 mai la 14:15Tocăniţă de cartofi cu chiftele – piftele cu sosIngrediente: Pentru chiftele: 500 g carne de vită sau amestec carne de vită și carne de porc mărunțită 1 ceapă mare, tocată fin 2…
Mancaruri diverse7 mai la 19:09Mămăligă cu brânză și smântânăIată o rețetă simplă pentru mămăligă cu brânză și smântână: Ingrediente: 1 cană de făină de porumb (malai) 4 căni de apă 1 linguriță…
Mancaruri diverse24 apr. la 12:33Cârnați de casă, la cuptorIngrediente: 500 g carne de porc (ceafă sau pulpa) 250 g carne de vită 100 g slănină afumată 2 căței de usturoi 2 lingurițe…
Mancaruri diverse2 apr. la 12:25Chiftele tradiționale românești – PifteleIată o rețetă tradițională românească pentru piftele (chiftele): Ingrediente: 500 g carne de porc și vită mărunțită (sau orice alt tip de carne preferat)…