Sandwich cu somon

Sandwich

Sandwich

Sandwich

Ingrediente:

Sandwich

Feliute de paine (aici cantitatea depinde de necesarul dorit de dumneavoastra)

Pentru pasta de somon:
150g file de somon afumat
200g Branza Philadelphia
Marar proaspat tocat
Sucul de la o lamiae
Sare si piper dupa gust

Pentru décor:
Cateva feliute de lamai
3 oua fierte tare
Rosii cherry
Marar proaspat

Mod de preparare:
Intr-o cratita, punem apa cu sare si punem 3 oua la fiert. Le lasam la fiert pana devin tari, aproximativ 5 minute, dupa ce s-au fiert, le decojim si le lasam la racit.

Sandwich

Taiem fasiute fileurile de somon.

Sandwich

Taiem marunt mararul proaspat.

Sandwich

Intr-un castron punem fasiutele de file de somon, adaugam branzica Philadelphia, condimentam cu sare si piper dupa gust, stoarcem sucul de la o lamaie si adaugam mararul proaspat pe care l-am maruntit in prealabil.

Sandwich

Dupa ce am pus toate aceste ingrediente in castron, le pasam cu blenderul pana devin pasta.

Sandwich

Sandwich

Odata obtinuta pasta de somon si avand pregatite si celelalte ingrediente pe care le folosim la ornare, incepem sa formam sandwich-urile.
Luam o feliuta de paine (o lasam cum este sau ii dam ce forma dorim), o ungem cu crema de somon, ornam cu cate o feliuta de ou, 2 bucatele de lamaie, jumatate de rosioara cherry si marar proaspat. Cantitatile de ingrediente pe care le folosim la ornat sunt de fapt dupa preferinta fiecaruia, fiecare isi formeaza sandwich-ul dupa bunul plac.

Sandwich

Sandwich

Sandwich

Sandwich

Sandwich

, , , , , , , , , ,
Articolul anterior
Salata boeuf
Articolul următor
Tofu pane

Retete diverse

6 comentarii. Leave new

  • where were you when I was running my catering show…well never mind you here now and these canapés are fantastic. well done

    Răspunde
  • 🙂 Rico, I’m glad you like the recipe! It is delicious!

    Răspunde
  • aratoase senwich-urile, interesant design si pare o reteta usor de preparat

    Răspunde
  • Multumesc Sorina, asa este, sunt si bune si foarte usor de pregatit!! Te pup!! 🙂

    Răspunde
  • si eu pregatesc ceva asemanator, doar ca mie imi place sa simt somonul bucati nu sa fie paserat; asa ca , am sa va dau reteta mea; in primul rand nu stiu daca se gasesc si aici painici mici feliate gata prajite si crocante, pe care le ung cu unt, le stropesc din abundenta cu limeta (lime), asez feliile de somon si cateva feliute de ou fiert si cateva rondele de praz; migaloase de facut cand ai mai multi invitati, dar merita aprecierile care le primesti dupa 🙂

    Răspunde
  • Ioana, minunata si reteta ta, cu siguranta proxima oara o sa incerc si asa!! 😉

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu