Sandwichuri cu oua ochiuri

Sandwich-uri cu oua ochiuri

Sandwich-uri cu oua ochiuri

Ingrediente:

Sandwich-uri cu oua ochiuri

Pentru 4 portii:
4 oua
4 felii de paine toast
1 ardei gras
1 rosie
1 ceapa
4 catei de usturoi
2 triunghiuri branza topita
Margarina
Ulei pentru prajit ouale ochi
Sare

Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu ulei incins prajim ouale ochi, apoi le scoatem pe o farfurie si le saram.

Sandwich-uri cu oua ochiuri

Ceapa o taiem solzisori si o prajim intr-o tigaie gril in putina margarina.

Sandwich-uri cu oua ochiuri

Taiem rosia rondele si o punem la prajit in putina margarina intr-o tigaie gril.

Sandwich-uri cu oua ochiuri

Taiem si ardeiul rondele si il punem la prajit in putina margarina intr-o tigaie gril.

Sandwich-uri cu oua ochiuri

Dam pe razatoare cateii de usturoi.

Sandwich-uri cu oua ochiuri

Dupa ce avem pregatite toate ingredientele, incepem sa formam sandwchurile.
Ungem feliile de paine cu margarina, le presaram cu usturoi si le punem la prajit intr-o tigaie gril cu partea unsa in jos. Le lasam, pana ce capata o culoare usor rumenie. Le scoatem pe o farfurie, presaram cate o jumatate de branzica topita deasupra feliilor, adaugam ceapa prajita, peste punem oul ochi si deasupra oului o feliuta de rosie si una de ardei prajiti, in prealabil. Se servesc calde.

Sandwich-uri cu oua ochiuri

Sandwich-uri cu oua ochiuri

Sandwich-uri cu oua ochiuri

, , , , , , , , ,
Articolul anterior
Rulouri de clatite cu omleta si branza
Articolul următor
Placinta de vinete

Retete diverse

4 comentarii. Leave new

  • 😉 foarte gustos….am incercat reteta

    Răspunde
  • Este delicios, Karina, la noi in familie sunt tare indragite Sandwich-urile cu oua ochiuri!! Pup!!

    Răspunde
  • Delicios, intru pe blogul tau cand sunt satul, altfel imi ghiortaie matele de pofta 🙂 . Am 15 ani si pot spune ca sunt un bucatar excelent 🙂 am incercat aproape toate retetele de pe blog inafara de prajituri, la alea sunt praf 😀 sandwichurile tale cu ou sunt minunate, am mai perfectionat putin reteta insa dupa preferintele mele (painea franzela taiata in lung groasa de 2cm si prajita pe gratar, iese foarte pufoasa)

    Răspunde
  • Baciu Florin
    9 ianuarie 2012 13:57

    foarte buna reteta… Si eu sunt baiat si am 14 ani jumate si gatesc mai in fiecare zi acasa pentru ca imi place…. Si stiu sa gateasc foarte bine si meniul de revelion 2012 eu l-am facut singur, impreuna cu mama mea…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu