Anghinarea în gastronomie – Breviar culinar

Dacă îți place această rețetă, distribui-o și prietenilor tăi!

Anghinarea în gastronomie
Anghinarea poate fi consumată în stare proaspătă sau în mâncărurile preparate.

Din anghinare, comestibil este receptacolul şi partea cărnoasă a frunzelor. Frunzele se moaie în sosuri sau în paste de tip dip, preparate conform preferinţelor proprii, iar miezul, adică receptacolul florii de anghinare, se mănâncă singur sau în salate, fiind considerat cea mai gustoasă parte a plantei. Anghinarea cruda se mănâncă întreagă, împreună cu o parte din tulpină şi frunze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete, referitor la despre anghinare