Ingrediente:
15 aripioare de pui
1 ceapa
1 morcov
Un sfert telina mica
1 ardei gras
2 linguri de orez
2 cartofi
1 lingura vegeta
Sare dupa gust
Smantana pentru servit
Mod de preparare:
Spalam legumele si zarzavaturile, le curatam si le taiem cubulete.
Intr-o oala punem 2,5l apa si condimentam cu o lingura de vegeta sis are dupa gust. Adaugam aripioarele si lasam la fiert 15 minute.
Dupa 15 minute, adaugam morcovul, ceapa, telina si ardeiul taiate cubulete in prealabil. Lasam ciorba pe foc inca 30 minute.
Dupa 30 minute, adaugam cartofii curatati si taiati cubulete in prealabil si orezul. Lasam sa mai fiarba totul inca 15 minute, dupa care ciorba este gata. La servire putem adauga in farfurie o lingura de smantana.
2 comentarii. Leave new
Dar nu punem și borş sau bulion?
Poți pune, Tatiana. Depinde de gustul fiecăruia..