Ingrediente:
1 pachet foi pandispan cu cacao (se gasesc in hipermarketuri, eu l-am cumparat de la Real)
Pentru crema:
670ml lapte de cocos
70g amidon alimentar
80g zahar tos
70g ciocolata alba Milka
170g unt100g zahar pudra
50g nuca de cocos razuita
Pentru glazuta:
30g ciocolata alba Milka
50g ciocolata cu lapte Milka
2 linguri lapte
Mod de preparare:
Punem intr-un castronel 100ml lapte de cocos din cantitatea totala. Adaugam amidonul si 80g zahar tos si amestecam pana la omogenizare.
Ciocolata alba o rupem bucatele.
Intr-o cratita punem restul de 570ml laptele de cocos, al meu a fost in stare solida, asa ca l-am lasat pe foc sa se lichefieze.
Adaugam bucatelele de ciocolata alba si lasam sa dea in clocot.
Dupa ce laptele a dat in clocot iar bucatelele de ciocolata s-au topit, reducem focul si adaugam amestecul de amidon, amestecand mereu pana se ingroasa. Crema obtinuta este destul de groasa daca atunci cand radem fundul cratitei cu spatula, se vede fundul cratitei.
Adaugam si nuca de cocos si amestecam pana se incorporeaza complet, apoi lasam crema la racit.
Intre timp, intr-un castron punem untul, adaugam zaharul pudra si frecam pana se omogenizeaza.
Cand crema cu cocos s-a racit, adaugam untul frecat cu zahar si incepem sa amestecam cu o spatula pana se omogenizeaza.
Luam o foaie de prajitura (din cele 4 foi cat contine pachetul), o punem pe o tava si o ungem cu o treime din crema de cocos.
Adaugam peste stratul de crema a doua foaie de prajitura, o ungem deasemenea cu crema.
Punem peste crema a treia foaie, o ungem si pe aceasta cu ultima parte din crema.
Si in final, punem cea de a patra foaie de prajitura.
Pentru a orna, punem intr-un ibric ciocolata alba, ciocolata cu lapte si laptele, lasam sa se topeasca ciocolata si sa se omogenizeze compozitia.
Dupa ce avem ciocolata pregatita, o punem intr-o punga de sprit sau normala, o taiem putin la capat si incepem sa ornam foaia de deasupra a prajiturii dupa gustul fiecaruia.