Ingrediente:
Pentru tochitura:
700g ceafa de porc
500g carnacior proaspat
6 catei de usturoi
Sare, piper, vegeta, cimbru dupa gust
Condimente Karmis Fit Up pentru mancarurile de carne
Ulei pentru prajit
Un pahar de vin rosu
Pentru mamaliguta:
500g malai
1l si 1/2 apa
Sare
Pentru oua ochi:
Oua
Sare
Mai putem adauga:
Branza feta
Patrunjel verde
Mod de preparare:
Taiem carnea cubulete. Canatul il taiem rondele.
Punem carnea intr-o cratita in care am pus ulei, adaugam cimbru , piper, sare si vegeta dupa gust, adaugam si Condimente Karmis Fit Up pentru mancarurile de carne si lasam carnea sa se rumeneasca putin.
Dupa 10 minute adaugam peste carne carnaciorul taiat rondele si amestecam si lasm pe foc sa devina si carnaciorul putin rumeniu.
Intr-un bol punem 2 cani si jumatate cu apa si o lingura de vegeta si adaugam supa astfel obtinuta in cratita peste carne si carnacior. Lasam totul sa fiarba, pana scade apa.
Intre timp curatam cateii de usturoi si ii taiem marunt apoi ii adaugam peste carne si carnacior.
Spre final, adaugam un pahar cu vin si lasam tochitura pe foc pana scade din nou si prinde o culoare rumenie.
Alaturi de tochitura merge forte bine o mamaliguta, un ou ochi, putina branzica feta rasa si dupa preferinte si putin patrunjel verde tocat marunt. Intr-o cratita punem 1 l si 1/2 apa cu sare. Cand incepe sa fiarba, adaugam malaiul si lasam sa fiarba 30-40 minute.
Intr-o tigaie cu ulei incins prajim ouale ochi, apoi le scoatem pe o farfurie si le saram.
Branza o dam pe razatoare si o presaram peste mamaliguta si oul ochi.