Tochitură de porc și cârnăciori cu mămăliguță și ou ochi

Dacă îți place această rețetă, distribui-o și prietenilor tăi!

Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Ingrediente:
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Pentru tochitura:
700g ceafa de porc
500g carnacior proaspat
6 catei de usturoi
Sare, piper, vegeta, cimbru dupa gust
Condimente Karmis Fit Up pentru mancarurile de carne
Ulei pentru prajit
Un pahar de vin rosu

Pentru mamaliguta:
500g malai
1l si 1/2 apa
Sare

Pentru oua ochi:
Oua
Sare

Mai putem adauga:
Branza feta
Patrunjel verde

Mod de preparare:
Taiem carnea cubulete. Canatul il taiem rondele.
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Punem carnea intr-o cratita in care am pus ulei, adaugam cimbru , piper, sare si vegeta dupa gust, adaugam si Condimente Karmis Fit Up pentru mancarurile de carne si lasam carnea sa se rumeneasca putin.
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Dupa 10 minute adaugam peste carne carnaciorul taiat rondele si amestecam si lasm pe foc sa devina si carnaciorul putin rumeniu.
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Intr-un bol punem 2 cani si jumatate cu apa si o lingura de vegeta si adaugam supa astfel obtinuta in cratita peste carne si carnacior. Lasam totul sa fiarba, pana scade apa.
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Intre timp curatam cateii de usturoi si ii taiem marunt apoi ii adaugam peste carne si carnacior.
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Spre final, adaugam un pahar cu vin si lasam tochitura pe foc pana scade din nou si prinde o culoare rumenie.
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Alaturi de tochitura merge forte bine o mamaliguta, un ou ochi, putina branzica feta rasa si dupa preferinte si putin patrunjel verde tocat marunt. Intr-o cratita punem 1 l si 1/2 apa cu sare. Cand incepe sa fiarba, adaugam malaiul si lasam sa fiarba 30-40 minute.
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Intr-o tigaie cu ulei incins prajim ouale ochi, apoi le scoatem pe o farfurie si le saram.
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Branza o dam pe razatoare si o presaram peste mamaliguta si oul ochi.
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.