Tocăniță de pulpe de pui cu fasole verde

Dacă îți place, distribuie și prietenilor tăi!

  1. Rețete Gourmandine
  2. Mancaruri diverse
  3. Tocăniță de pulpe de pui cu fasole verde

Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Ingrediente:
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
9 pulpe de pui (partea inferioara)
4 cartofi medii
3 morcovi medii
1 borcan fasole verde pastai
200g branza topita cu smantana
200ml bullion
200ml apa
1 lingura cu varf de faina
3 linguri smantana
1 ceapa mare
1 lingura vegeta
Sare si piper dupa gust
Ulei pentru prajit

Mod de preparare:
Curatam morcovii, ii spalam si ii taiem rondele.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Intr-o cratita punem apa, adaugam un praf de sare si punem rondelele de morcov la fiert. Lasam sa fiarba 15 minute dupa care adaugam in cratita si cartofii taiati cubulete. Mai lasam la fiert totul 25-30 minute.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Dupa ce au fiert, scoatem morcovii si cartofii intr-un strecurator si ii lasam la scurs.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Ceapa o curatam, o taiem marunt si o punem la calit intr-o tigaie cu ulei.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Fasolea verde pastai o scoatem din borcan si o punem la scurs intr-un strecurator.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Dupa ce ceapa s-a calit bine o punem la scurs in strecurator langa fasolea verde pastai.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Spalam si curatam bine pulpele de pui.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Adaugam peste pulpe vegeta si le imbalsamam pe toata suprafata.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Intr-o tigaie punem ulei, il incingem bine si punem pulpele la prajit si pe o parte si pe alta pana devin rumene.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Intr-o cratita incapatoare, punem putin ulei, adaugam o lingura de faina si o lasam la rumenit, adaugam peste apa si amestecam repete si incontinu pentru a nu face cocoloase, dupa care adaugam si bulionul si lasam sosul la fiert 10 minute amestecand incontinu pentru a nu se prinde.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
In sosul astfel format adaugam mazarea si ceapa calita – puse la scurs, morcovii si cartofii fierti si scursi si ei, in prealabil.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Branza topita o punem, deasemenea, in tocanita.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Pulpele de pui le adaugam si pe ele in tocanita.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Adaugam smantana, pe care putem sa o dizolvam inainte de a o pune in cratita cu putin suc din tocanita.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Condimentam cu sare, piper si vegeta, dupa gust, daca mai este nevoie, si lasam totul pe foc inca 15 minute, doar pentru a se imbina toate gusturile ingredientelor unele cu altele, pentru ca defapt toate ingredientele au fost prajite sau fierte, in prealabil.
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Tocanita de pulpe de pui cu fasole verde
Tocanita de pulpe de pui cu fasole ver

</p>
<div class= Vizualizările acestei rețete: 479

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Mai multe rețete, referitor la , ,
Meniu