Paste cu brânză, ciuperci și sos de tomate

Dacă îți place, distribuie și prietenilor tăi!

  1. Rețete Gourmandine
  2. Mancaruri diverse
  3. Paste cu brânză, ciuperci și sos de tomate

Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate
Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate
Ingrediente:
Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate
400g paste
400g ciuperci
400g branza sarata
250g margarina
2 linguri zahar tos
1 conserva de rosii in sos tomat (400g)
Sare, piper, usturoi granulat, chilli, dupa gust
Putem adauga optional busuioc si oregano

Mod de preparare:
Intr-o cratita punem 2 l apa, sare si punem la fiert pastele. Lasam la fiert 10 – 15 minute, depinde si de paste si de gusturile fiecaruia, sunt persoane care prefera pastele aldente si persoane care le prefera mai fierte. Dupa fierbere le punem intr-un strecurator, le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam la scurs.
Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate
Dam branza pe razatoare. Intr-o tigaie punem 175g unt, lasam sa se topeasca si adugam peste branza rasa. Lasam 1-2 minute sa se topeasca putin branza si adaugam macaroanele scurse in prealabil.
Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate
Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate
Intr-un bol punem rosiile in sos tomat si adaugam zaharul. Amestecam pana la omogenizare.
Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate
Ciupercile spalate si taiate in prealabil, le punem la calit intr-o tigaie, cu 175g de margarina. Dupa ce s-au calit indeajuns si a scazut apa ce au lasat-o, adaugam rosiile si condimentam cu sare, piper, usturoi granulat si chilli, dupa gust.
Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate
Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate
Peste sosul cu tomate si ciuperci adaugam macaroanele cu branza si amestecam totul pana la omogenizare. Preparatul se serveste cald.
Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate
Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate
Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate
Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu