Ingrediente:
Un pachet foi de placinta
500g branza telemea de oaie
150g branza dulce de vaci
2 linguri de gris
2 oua
Marar proaspat, taiat marunt
Ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Dam pe razatoare branza telemea, o punem intr-un castron, adaugam 2 oua, 150g branza dulce de vaci, 2 linguri de gris, marar verde tocat marunt si amestecam totul pana la omogenizare.
Foile de placinta le lasam la decongelat, dupa care le desfacem si le impartim in 4 parti egale (taiem foaia pe mijloc – orizontal si tot pe mijloc – vertical).
Luam cate o foita, la un capat punem pe ea 2 linguri din amestecul de branza.
O rulam o data, indoim apoi capetele laterale (ca in poza).
Si continuam sa rulam, pana la capat.
Rulourile rezultate, le prajim intr-o tigaie in care am pus in prealabil uleiul la incins. Le prajim pe ambele parti si le scoatem pe un servetel de hartie absorbanta pentru a indeparta din surplusul de ulei, se pot servi atat calde cat si reci.
Dacă îți place această rețetă, distribui-o și prietenilor tăi!