Spumă de căpșuni

Dacă îți place această rețetă, distribui-o și prietenilor tăi!

Spuma de capsuni

Ingrediente:

5 albusuri
10 linguri zahar
1 plic zahar vanilinat
1 kg de capsuni

Mod de preparare:

Se spala capsunile la jet de apa si se pun la scurs. Dupa ce s-au scurs, se taie in patru sau dupa preferinte – depinde si de marimea fructului.

Albusurile se separa de galbenus, se pun intr-un bol si se bat spuma, adaugand treptat zaharul si pliculetul de zahar vanilinat.

In spuma rezultata, se adauga capsunile si se amesteca.

Acest desert se poate servii imediat, sau dupa ce este lasat putin la rece. Este un desert excelent pentru zilele calduroase de vara.

Reteta completa, in imagini, o puteti descarca de aici: Spuma de capsuni (Format PDF)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete, referitor la capsuni, cum se fac spumele, deserturi, fructe de vara, zahar vaniliat