Vinete pane

  1. Rețete Gourmandine
  2. Aperitive
  3. Vinete pane

Vinete pane - retete
Vinete pane - retete
Ingrediente:
Vinete pane - retete
6 vinete (1 kg)
3 oua
200g faina
Sare
Ulei pentru prajit

Mod de preparare:
Curatam vinetele, le spalam si le taiem felii (de-a lungul vinetei).
Vinete pane - retete
Intr-un castron, punem feliile in straturi si saram deasupra fiecarui strat. Lasam 30 minute vinetele in sare, dupa care le scoatem intr-un strecurator, la scurs.
Vinete pane - retete
Pregatim in doua farfuri, faina si ouale. Ouale le saram si le batem cu furculita.
Vinete pane - retete
Vinete pane - retete
Luam fiecare feliuta de vanata in parte si o trecem prin faina pe o parte si pe alta, apoi prin ou la fel pe o parte si pe alta si o punem in uleiul incins, la prajit. Se prajeste si pe o parte si pe alta, pana se rumeneste. Se servesc atat calde, cat si reci, ca aperitiv.
Vinete pane - retete
Vinete pane - retete
Vinete pane - retete
Vinete pane - retete
Vinete pane - retete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu