Tartine cu pastă de sardine

Dacă îți place această rețetă, distribui-o și prietenilor tăi!

  1. Rețete Gourmandine
  2. Aperitive
  3. Tartine cu pastă de sardine

Tartine cu pasta de sardine
Tartine cu pasta de sardine
Ingrediente:
Tartine cu pasta de sardine
2 conserve de sardine in ulei
125g branza Philadelphia
Sucul de la ½ lamaie
Sare si piper dupa gust
50g unt
1 lingura pasta de masline
Marar verde

Pentru ornat:
3 oua
Cateva frunze de andiva
Marar verde
Boabe de piper rosu
Cateva felii de paine

Mod de preparare:
Intr-o cratita, punem apa cu sare si punem 3 oua la fiert. Le lasam la fiert pana devin tari, aproximativ 5 minute, dupa ce s-au fiert, le decojim, le lasam la racit apoi le taiem feliute pentru a le folosi la ornat.
Tartine cu pasta de sardine
Spalam si taiem marunt mararul proaspat.
Tartine cu pasta de sardine
Punem pestele in trecuratoare si il lasam sa se scurga de surplusul de ulei.
Tartine cu pasta de sardine
Dupa ce pestele s-a scurs, il mutam intr-un bol si il pasam cu mixerul vertical, pana obtinem o pasta.
Tartine cu pasta de sardine
Tartine cu pasta de sardine
Adaugam peste pasta de sardine untul taiat cubulete, 1 lingura pasta de masline, branza Philadelphia, condimentam cu sare si piper dupa gust, adaugam si sucul de la ½ lamaie, mararul verde tocat marunt si amestecam totul cu o furculita pana obtinem o pasta omogena.
Tartine cu pasta de sardine
Dupa ce pasta de sardine este gata, luam cateva felii de paine, daca doriti sa le dati un aspect mai festiv, taiati miezul feliilor cu un pahar, astfel incat sa va rezulte cerculete, ungeti cerculetele de paine cu pasta de sardine si deasupra ornati cu cate 1 feliuta de ou, o frunsulita de marar verde, un varf de frunza de andiva si o boaba de piper rosu. Bineinteles ca puteti orna in orice fel va place si doriti dumneavoastra. Este un aperitiv gustos foc si rapid, numai bun pentru a face parte dintre aperitivele pe care le puneti pe masa de sarbatori.
Tartine cu pasta de sardine
Tartine cu pasta de sardine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Mai multe rețete, referitor la ,