Aripioare lipicioase (Sticky Wings)

Dacă îți place această rețetă, distribui-o și prietenilor tăi!

Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Ingrediente:
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Aripioare de pui (eu am avut 1 kg)
500 ml bere
2 linguri de sos Chilli Sauce (de la Vifon)
200 ml Salsa Cinese (de la Develey)
O capatana de usturoi
1 ardei iute
Sare dupa gust
4 linguri de ulei

Mod de preparare:
Luam aripioarele, le curatam si le spalam bine, apoi le lasam la scurs intr-o strecuratoare, pentru cateva minute.
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Intre timp curatam toata capatana de usturoi si dam cateii pe razatoarea mica.
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Spalam ardeiul iute, ii indepartam cotorul, il curatam de seminte si il taiem foarte, foarte marunt.
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Punem aripioarele scurse intr-un castron incapator.
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Adaugam peste aripioare sosul Chilli si sosul Cinese.
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Adaugam usturoiul si ardeiul iute.
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Iar la sfarsit turnam peste aripioare berea si condimentam cu un praf de sare.
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Amestecam totul cu o lingura, acoperim bolul cu aripioarele cu un capac sau o farfurie si lasam peste noapte sau cel putin 6 ore, la frigider.
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Dupa ce timpul s-a scurs, scoatem bolul cu aripioarele marinate din frigider.
Punem 4 linguri de ulei intr-o cratita, punem cratita pe foc sa se incinga putin si adaugam aripioarele cu tot cu marinata in care au stat.
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Acoperim cratita cu un capac si lasam aripioarele sa fiarba, primele 10 minute acoperite.
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Dupa 10 minute de fiert, luam capacul de pe cratita si lasam sa fiarba in continuare pana ce marinata scade de tot si se formeaza un sos lipicios iar aripioarele devin rumene.
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Mmmmm… Reteta asta este un deliciu, nu veti putea afla, decat daca o incercati. Va garantez ca rezultatul este nemaipomenit. Va recomand sa incercati sa folositi exact sosurile pe care le-am folosit eu, astfel reteta va iesi exact asa cum trebuie, spun asta pentru ca s-ar putea ca alte marci de sosuri sa aiba o alta consistenta sau un alt gust si atunci rezultatul final ar putea sa se schimbe. Sosurile se gasesc in Real sau Kaufland.. poate si in alte hypermarket-uri.
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)
Aripioare lipicioase (Sticky Wings)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete, referitor la aripioare de pui, sticky wings