Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Ingrediente:

Torta di ricotta

500g faina
500g ricotta
250g zahar tos
40g margarina Rama
6 oua
2 esente de rom Dr.Qetker
2 plicuri zahar vanilinat Dr. Qetker
1 plic praf de copt Dr. Qetker
Un praf de sare

Mod de preparare:
Spargem ouale si le punem intr-un castron mare. Adaugam peste oua zaharul tos si mixam pana rezulta o spuma.

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Adaugam ricotta si mixam din nou pana se inglobeaza bine in compozitie.

Torta di ricotta

Adaugam margarina si iar mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Torta di ricotta

Peste compozitia rezultata adaugam faina, zaharul vanilinat, praful de copt, putina sare si 2 esente de rom. Mixam totul, pana obtinem compozitia finala.

Torta di ricotta

Luam o forma sau o tava, o ungem cu margarina, o tapetam cu faina si turnam comozitia in ea. Introducem tava in cuptorul preincalzit si lasam 50-60 minute la foc mic si mediu, pana prinde o culoare usor aurie. Putem face testul cu scobitoarea inainte de a o scoate din cuptor, pentru a testa daca este coapta. Cand se raceste, o pudram cu zahar pudra. Se serveste alaturi de o cafeluta sau simplu ca o prajiturica dulce. Este ca un fel de chec.

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

, , , ,
Articolul precedent
Lingouri londoneze
Articolul următor
Prajitura Ileana

Retete diverse

17 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns la Iulia Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu