Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Ingrediente:

Torta di ricotta

500g faina
500g ricotta
250g zahar tos
40g margarina Rama
6 oua
2 esente de rom Dr.Qetker
2 plicuri zahar vanilinat Dr. Qetker
1 plic praf de copt Dr. Qetker
Un praf de sare

Mod de preparare:
Spargem ouale si le punem intr-un castron mare. Adaugam peste oua zaharul tos si mixam pana rezulta o spuma.

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Adaugam ricotta si mixam din nou pana se inglobeaza bine in compozitie.

Torta di ricotta

Adaugam margarina si iar mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Torta di ricotta

Peste compozitia rezultata adaugam faina, zaharul vanilinat, praful de copt, putina sare si 2 esente de rom. Mixam totul, pana obtinem compozitia finala.

Torta di ricotta

Luam o forma sau o tava, o ungem cu margarina, o tapetam cu faina si turnam comozitia in ea. Introducem tava in cuptorul preincalzit si lasam 50-60 minute la foc mic si mediu, pana prinde o culoare usor aurie. Putem face testul cu scobitoarea inainte de a o scoate din cuptor, pentru a testa daca este coapta. Cand se raceste, o pudram cu zahar pudra. Se serveste alaturi de o cafeluta sau simplu ca o prajiturica dulce. Este ca un fel de chec.

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

Torta di ricotta

, , , ,
Articolul precedent
Lingouri londoneze
Articolul următor
Prajitura Ileana

Retete diverse

17 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu