Tofu pane

Tofu pane

Tofu pane

Tofu pane

Tofu pane

Tofu pane

Ingrediente:

Tofu pane

600g tofu in saramura (2 cutii)
2 oua
Sare pentru oua, dupa gust
150g faina
1 lingurita boia dulce de ardei
1 lingurita chimen
1 lingurita usturoi granulat
1 lingurita oregano
Piper si chilly, dupa gust
Ulei pentru prajit

Mod de preparare:
Eu am avut tofu cu ardei in saramura, mi s-a parut prea sarata, asa ca am pus tofu in apa, la desarat pentru 30-40 minute. Dupa ce se desareaza (gustati, iar cand considerati ca este desarata, pe placul dumneavoastra) scoateti tofu din apa si o lasati putin la scurs intr-o strecuratoare. Dupa ce s-a scurs, taiati tofu in bastonase.

Tofu pane

Tofu pane

Intr-un bol, puneti faina, o lingurita de oregano, o lingurita de chimen, 1 lingurita de usturoi granulat, o lingurita de boia dulce de ardei, chilly si piper dupa gust si amestecati.

Tofu pane

Tofu pane

Intr-o farfurie batem cu furculita 2 oua si condimentam cu sare.

Tofu pane

Luam rand pe rand cate un bastonas de tofu, il dam prin ou si il trecem prin faina.

Tofu pane

Apoi il punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Prajim bastonasele de tofu pe ambele parti.

Tofu pane

Dupa ce s-au prajit, le scoatem pe o farfurie pe care punem un servtel absorban. Pot fi servite atat calde, cat si reci, simple sau alaturi de diferite sosuri sau garnituri, eu le-am servit alaturi de un sos de legume cu ghimbir.

Tofu pane

Tofu pane

Tofu pane

Tofu pane

Tofu pane

, , , , ,
Articolul precedent
Sandwich cu somon
Articolul următor
Kourkouto – placinta greceasca cu zucchini

Retete diverse

10 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu