Spuma de capsuni

Ingrediente:

5 albusuri
10 linguri zahar
1 plic zahar vanilinat
1 kg de capsuni

Mod de preparare:
Se spala capsunile la jet de apa si se pun la scurs. Dupa ce s-au scurs se taie in patru sau dupa preferinte – depinde si de marimea fructului.
Albusurile se separa de galbenus, se pun intr-un bol si se bat spuma adaugand treptat zaharul si pliculetul de zahar vanilinat.

In spuma rezultata, se adauga capsunile si se amesteca.

Acest desert se poate servii imediat sau dupa ce este lasat putin la rece. Este un desert excelent pentru zilele calduroase de vara.

Reteta completa, in imagini, o puteti descarca de aici: Spuma de capsuni (Format PDF)

, , , ,
Articolul următor
Prajitura cu foi de miere – Prajitura Albinuta

Retete diverse

11 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu