Pulpe de pui umplute, in foietaj

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Ingrediente:

Pulpe de pui umplute, in foietaj

12 pulpe de pui
1 pachet foietaj ( 800g )
1 lingura vegeta
Sare si piper dupa gust
4 linguri ulei de masline
75g Crema de branza topita Smantana Hochland
75g Creme cu verdeata Hochland
75g Buko Fresh Cheese Provence Arla
1 rodie
1 ou pentru uns
Seminte de susan pentru presarat deasupra

Mod de preparare:

Aceasta reteta este DELICIOASA si inedita. Va recomand sa o incercati, este ideala si pentru meniul de sarbatori. O sa reusiti cu siguranta sa va surprindeti placut invitatii cu aceste pulpe umplute, in foietaj. Sunt extraordinare servite atat calde cat si reci. Asadar sa incepem…
Spalam rodia si o taiem in doua.

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Scoatem boabele de rodie intr-un bol, eliminand in totalitate pielita alba care nu este comestibila, adaugam apa peste boabe. Spalam bine boabele si indepartam posibilele pielite care au mai ramas, dupa care punem boabele de rodie intr-o strecuratoare si le lasam la scurs.

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Intr-un castron punem cele trei feluri de branzica (eu va recomand sa folositi tipurile de branzica pe care vi le-am precizat in lista de ingrediente, pentru ca gustul este minunat, puteti insa sa folositi orice alte tipuri de branza doriti). Condimentam cu piper dupa gust si amestecam bine cu o furculita, pana la omogenizare.

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Curatam si spalam bine pulpele de pui, dupa care le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Dupa ce pulpele sunt bines curse, le punem intr-un castron, adaugam 1 lingura de vegeta, piper si sare dupa gust si le amestecam bine pana sunt imbalsamate pe toate partile.

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Adaugam peste pulpe si cele 4 linguri de ulei, dupa care amestecam din nou, pana pulpele sunt bine unse pe toate partile.

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Dupa ce avem totul pregatit, incepem sa umplem pulpele si la le infasuram in foietaj. Luam fiecare pulpa in parte, sub pielea fiecarei pulpe punem o lingurita plina de branzica si cateva boabe de rodie.

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Dupa ce aluatul de foietaj s-a dezghetat in totalitate, taiem pe lung foaia de aluat, in fasiute de 1,5cm – 2cm.

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Luam cate o pulpa umpluta si o fasiuta de foietaj si incepem sa infasuram fasiuta de foietaj, in jurul pulpei umplute, in spirala, plecand din partea inferioara a pulpei si suprapunand putin straturile fasiutei intre ele, astfel incat sa nu fie loc liber intre ele.

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Tapetam cu foaie de copt o tava si asezam pulpele astfel invelite in tava, fara a se lipi una de alta. Ungem cu ou batut fiecare pulpa si presaram deasupra susan.

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Introducem tava in cuptorul preincalzit si o lasam la copt timp de o ora, la foc mediu spre iute, atentie, trebuie supravegheat.
Astea fiind spuse si facute nu imi ramane decat sa va urez spor la reteta si pofta mare. Cu siguranta veti ramane surprinsi de gustul minunat si felul inedit in care arata reteta in final.

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Pulpe de pui umplute, in foietaj

Pulpe de pui umplute, in foietaj

, , , , , , ,
Articolul precedent
Muschiulet de porc in crusta de condimente
Articolul următor
Pui umplut cu clatite

Retete diverse

36 de comentarii. Leave new

Imi place nespus de mult acest blog… sunt retete super faine si prezentate intr-un mod foarte detailat si apetisant… aceasa reteta vreau sa o incerc… multumim pentru tot ce faci si ne oferi pe acest sait.

Răspunde

Asa pulpe as minca si eu in fiecare zi. Ai facut o gramada mai ai una si pentru mine te rog.Un sfirsit de saptamina minunat! Cami

Răspunde

It looks very delicate and crisp,
irresistibly delicious.

Răspunde

arata grozav, am sa incerc cu siguranta 🙂

Răspunde

Hani, cat ma bucur ca iti place site-ul!! Spor la reteta daca o incerci, este delicioasa si arata intr-un mare fel!! Pup si te mai astept in vizita!! 😉

Răspunde

Cami, multumesc, am facut atatea pulpe pentru ca am avut invitati, au fost foarte apreaiate, cu sigurnta si cu mare placere te serveam si pe tine cu o pulpa in foietaj!! Pupici si te mai astept in vizita! 😉

Răspunde

Di_ani, thanks a lot!! Kisses and greetings!! I am glad you like the recipe!! 😉

Răspunde

Lola, ma bucur ca le incerci!! Spor la gatit!! Pupici si un week-end frumos!! 😉

Răspunde

Draga Iulia, dupa cum am spus am incercat aceasta reteta, acum este in cuptor… abia astept sa vad cum a iesit… m-i s-a inmuiat putin branzicele cand le-am amestecat, cred ca trebuia sa le scurg putin de zerul din cutie.. mi-a luat ceva timp, asta pt. ca sunt cam fara spor acuma, am bebe de 7 luni in burtica. Te pup si incodata mersi pentru ca iti faci timp sa ne oferi asa de multe si pe deasupra sa ne si raspunzi. O zi frumoasa!!!!!

Răspunde

Hani, ma bucur ca ai incercat reteta, sper sa fi fost pe gustul tau!! Iti doresc sa ai un bebe sanatos si frumos care sa iti aduca numai bucurii!! Sarbatori fericite, cu multa liniste si bucurii!! Te pup!!

Răspunde

😉 Sa sti ca ne-a placut la toti cum au iesit pulpele,iar eu am fost tare incantata de faptul ca musafirilor le-am facut impresie…este o reteta super si cu ocazia incercarii ei, am cumparat prima data rodie…e un fruct foarte bun!!!Mersi draga Iulia si pentru urarile frumoase…te pup….si te vizitez cat pot de des…imi face mare placere..vreau sa-mi iau imprimanta,ca sa pot sa am pe foi,tot ce vad aici…superrr 🙄

Răspunde

Hani, ma bucur ca ai facut o impresie buna musafirilor cu aceasta reteta. Felicitari pentru reusita!! Te pup si iti urez un an nou plin de sanatate, bucurii si cat mai multe realizari!!

Răspunde

perfecta reteta,perfect gust,perfect puiul!!! a fost perfect

Răspunde

Ile, ma bucur ca a fost pe gustul tau!! Te mai astept in vizita!!

Răspunde

AM AVUT O MAS DE PASTE,BOGATA SI GUSTOASA,PREPARAND DIN BUNATATIILE D-VOASTRA.PASE FERICIT

Răspunde

Valentina, ma bucur mult sa aflu ca ai incercat atatea retete si ca au fost pe gustul vostru!! Felicitarile mele pentru reusita retetelor!!! Te pup si te mai astept in vizita!! 😉

Răspunde
Cristina
16 mai 2010 1:31

Buna,Iulia
Ma bucur ca am primit acest site cu mancaruri pe care le faci tu.
Te apreciez.
Aproape tot ce gatesc e de la tine de pe site.
Chiar acum seara am facut “Pui in sos de portocale”dar tocanita o fac maine.
Abia astept sa gust puiul maine.
Ii multumesc la Dumnezeu ca te-am gasit.

Răspunde

Cristina, ma bucur mult ca esti atat de incantata de acest site, te mai astep in vizita, spor in tot ceea ce gatesti!! Puppp si o saptamana frumoasa iti doresc! 😉

Răspunde

Iulia, acest tip de friptura este buna si rece? in curand este ziua mea si chiar nu stiu ce friptura sa pregatesc care sa fie la fel de buna rece ca atunci cand este calda (vreau sa duc ceva pregatiri colegilor la serviciu…).
Multumesc

Răspunde

Alina, poti sa pregatesti aceasta reteta pentru ziua ta, pulpele in foietaj sunt tare bune si reci, o alta varianta ar fi pulpele crocante https://gourmandine.ro/retete-mancaruri/pulpe-crocante-la-cuptor-cu-cartofi-prajiti/. Spor la gatit si petrecere frumoasa!! La multi ani!!! 😉

Răspunde

Multumesc Iulia: si pt raspuns si pt urari. sa dea Cel de Sus la toata lumea numai bine!

Răspunde

Buna!Am facut azi aceasta reteta si mi-a iesit super!Fratele meu a fost FOARTE incantat!!Mi-a zis ca nici in reviste nu a vazut asa ceva.Am mai facut si cornuletele pufoase cu dulceata de caise si au iesit yummy!!Am facut 3 tavi si s-au terminat intr-o clipa!blogul tau e super!acum caut o reteta pentru maine!Spor la gatit!te pup!

Răspunde

Am facut aceasta reteta, a iesit perfect!! cum s-ar zice ca in poza. As mai adauga ca acest site este extraordinar, pe langa retele deosebite, acest site ofera in detaliu fotografii pentru pregatire, ceea ce ajuta enorm.
Va multumesc

Răspunde

Buna,
astazi am avut musafiri la pranz si am facut aceste pulpitze. Am gresit aluatul (am luat frantuzesc) dar era prea tarziu sa mai cumpar altul, asa ca le-am facut asa si au iesit de super efect. Aluatul s-a strans pe pulpe si s-a rumenit bine si frumos. Am mai uns din cand in cand cu ou pentru hidratare. Au stat la cuptor 40 min la 200C pe modul ventilator .
Multumesc!

Răspunde

VOI INCRCA SI EU 😛 BUN

Răspunde

Iulia draga, te felicit, cred ca ai o rabdare extraordinara!

Răspunde

Arata excelent pulpele astea le incerc si eu maine. Dar vreau sa te intreb. Iau pulpele intregi sau ciocanele? Felicitari esti tare. :*
Monyk

Răspunde

mmmm, ce gustos pare :-bd … am sa incerc shi eu numaidecit ;;) …Va multumesc !!!

Răspunde

arata minunat si cu siguranta sunt delicioase! :* o seara excelenta draga mea!

Răspunde

buna iulia, felicitari pt site. retetele sunt toate minunate. spune-mi te rog branzica de la arla cu ce gust e? eu nu sunt in romania. sunt tocmai in suedia, dar tocmai branzica de la arla nu o gasesc aici. iti multumesc si iti doresc un craciun fericit si un an nou plin de impliniri.

Răspunde

eu le-am incercat si sunt foarte bune 😉 😀 :-bd 🙂

Răspunde

felicitari! arata ff bine! in tigaie am o sansa? 😕 nu imi merge cuptorul

Răspunde

:X arata foarte bine. parca ii simt deja gustul :)) imi pare rau ca am desoperit asa tarziu site-ul tau. e spectaculos. eu nu prea ma pricep la gatit, adica stiu doar mancarurile de baza, dar asta e wow.. oricine poate gati, cu o asa prezentare explicativa. bravo. felicitari. e noua mea carte de bucate.

Răspunde

Un site grozav! Felicitari!
Azi m-am decis sa incerc aceasta reteta de pui cu rodie 🙂
Sper sa imi iasa . Trebuie sa recunosc, mi-e cam teama de gatit si mai mereu am fost dezamagita.

Răspunde
Simonacallas
15 decembrie 2013 7:55

Am pregatit aceasta reteta la majoratul fetei mele. Nu am gasit Buko Fresh Cheese, si am inlocuit cu gorgonzola. Am infasurat pulpele de pui (umplute cu crema de branza si boabe de rodie) intr-o felie subtire de cascaval si apoi in aluat. Am pus langa pulpe o garnitura din broccoli, baby carrots si porumb. Am folosit ulei din samburi de struguri si la pulpele de pui si la garnitura de legume. Tot ce pot sa mai spun este ca n-am mancat in viata mea ceva atat de bun. Toti copiii de la petrrecere au fost impresionati. S-au lins pe degete si au cerut reteta. Multumesc din suflet pentru generozitatea de a o impartasi. Nu m-am indoit nicio clipa ca n-o sa fie bun, dar nu ma asteptam la asa ceva. E pur si simplu divin. Raiul papilelor gustative 🙂

Răspunde

A iesit super! O reteta foarte buna!

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu