Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Ingrediente:

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

4 piepti de pui dezosati
14 cartofi mai mici de marimea unei nuci
Margarina
Condimente Karmis Fit Up pentru mancarurile de carne
Parmesan ras (optional)

Pentru umplutura:
2 cepe
200g ciupercute
150g piept de pui (eu am folosit niste fasiute ce au cazut de la pietul pentru umplut)
100g masline fara sambure
Patrunjel verde tocat marunt dupa gust
Vegeta dupa gust
Ulei pentru prajit

Pentru sos:
2 linguri cu varf de margarina
2 linguri faina
1 l lapte
3 linguri smantana
6 catei de usturoi
vegeta sare si piper dupa gust
Condimente Karmis Fit Up pentru branzeturi, oua si Kefir

Mod de preparare:
Curatam ceapa, o taiem marunt si o punem la calit intr-o tigaie cu ulei.

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Ciupercutele le spalam le taiem feliute si le adaugam la calit in tigaie peste ceapa.

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Fasiutele de piept de pui le taiem cubulete foarte marunte si le punem in tigaie peste ceapa si ciupercute.

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Condimentam totul cu vegeta dupa gust, adaugam maslinele si patrunjelul tocat marunt, pasam toata compozitia cu blenderul, pana obtinem o pasta si umplem pieptii de pui, in care am facut cu cutitul un buzunar, in prealabil.

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Punem pieprii astfel umpluti intr-un castron si ii ungem cu margarina din belsug si ii condimentam cu Condimente Karmis Fit Up pentru mancarurile de carne, dupa care ii punem intr-o punga de celofan speciala pentru copt in cuptor.

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam, ii ungem si pe ei cu margarina din belsug si ii condimentam cu Condimente Karmis Fit Up pentru mancarurile de carne si ii adaugam in punga langa pieptii de pui. Il introducem la cuptor pentru 40 – 50 minute. Inainte cu 15 minute de a expira timpul de coacere, spargem punga si ii lasam in cuptor descoperiti pentru a se rumenii putin.

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Intr-o tigaie punem 2 linguri de margarina la topit, adaugam 2 linguri de faina si o lasam putin la rumenit (atentie! nu trebuie sa se arda). Peste adaugam laptele, condimente Karmis Fit Up pentru branzeturi, oua si kefir si smantana, dup acre mixam cu blenderul. Adaugam cateii de usturoi curatati si dati pe razatoarea mica in prealabil si condimentam cu sare, piper si vegeta. Lasam totul pe foc cam 10 minute timp in care amestecam incontinuu, sa nu se prinda de fundul tigaii.

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Peste pieptul de pui, putem presara parmesan ras, atunci cand il servim.

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi copti si sos alb

, , , , , , , ,
Articolul precedent
Big cheeseburger
Articolul următor
Tochitura de porc si carnaciori cu mamaliguta si ou ochi

Retete diverse

28 de comentarii. Leave new

  • Nu am cuvinte. Reteta este de poveste. Ma si imaginez la o masa regala servind acest platou.
    Iulia, meriti toate laudele. Mult succes inainte!

    Răspunde
  • Multumesc mult, draga Diana M. Ma bucura si ma onoreaza mult vizita ta. Te mai astept in vizita, esti oricand binevenita. Te pup!

    Răspunde
  •  am facut in seara asta aceasta reteta si a iesit supeeer. este intr-adevar delicioasa mancarea si arata si extraordinar.

    Răspunde
  • Nicole, ma bucur mult ca ai incercat reteta si ca ti-a iesit delicioasa. Ma bucur de asemenea de vizita. te mai astept pe site, esti oricand binevenita. :))

    Răspunde
  •  Extraordinara reteta, vreau sa o incerc duminica, arata extraordinar. Esti o gospoina desavarsita!
                     Silvia

    Răspunde
  • Multumesc Silvia!!! Ma bucur ca iti place reteta, spor la treaba si sa-ti reuseasca !! Te pup!!! 🙂

    Răspunde
  • buna,crezi ca as putea inlocui cu altceva condimentul pt branzeturi?ca nu gasesc pe aici multumesc mult

    Răspunde
  • Andy, plicul de Condiment Karmis Fit Up pentru branzeturi, oua si kefir cuprinde un amestec din urmatoarele condimente: ceapa, usturoi, boabe de mustar macinate, seminte de luminita noptii, fulgi de ovaz, cimbru, busuioc, marar, piper negru si menta. Deci, prin urmare, poti sa faci un amestec din condimentele pe care ti le-am enumerat mai sus (cate poti gasi, nu neaparat toate). Sper sa-ti fi fost de folos cat de putin. 🙂

    Răspunde
  • sant in cautare de un meniu pt duminica si cred ca l-am gasit .pare foarte bun si multumim ca ne impartasesti si noua din bunatatile pe care le faci tu.Mai asteptam

    Răspunde
  • Flori, iti multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca ai gasit meniul potrivit pentru masa de duminica. Te pup si te mai astept!!! 🙂

    Răspunde
  • Grozav!!! O singura intrebare: punga poate fi si din plastic?

    Răspunde
  • Relu, punga este din celofan, este speciala si se gaseste in comert, prin alimentari sau supermarket-uri. Spor la treba, daca incerci reteta, sper sa -ti reusesca cat mai gustoasa. Astept vesti despre rezultate. 🙂

    Răspunde
  • salut . ma intereseaza si pe mine o retetza cu piept de pui dar sa fie ceva mai complex la sensu sa nu fie piept de pui cu cartofi prajiti :)) ceva cu legume cu , condimente  cu sosuri eventual sa fie gustoasa 😀 ma gasiti la fanelush_85fanik@yahoo.com  . Va multumesc anticipat si un weekend placut.

    Răspunde
  • Fany, o sa incerc ca pe viitor sa caut retete mai complexe decat cele de pana acum. Te mai astept in vizita, poate vei descoperii o reteta pe placul tau!!! O duminica frumoasa iti doresc!! 🙂

    Răspunde
  • wow, ce bine arata !!!!!!!! o reteta extrem de apetisanta 😛 😉

    Răspunde
  • Lumi, ma bucur ca iti place, poate o incerci si va fi pe gustul tau!! O saptamnana frumoasa iti doresc!! 😉

    Răspunde
  • buna seara. mai deranjez cu o intrebare. unde anume exista condimentul kamis fit up? mersi.

    Răspunde
  • Nicoleta, nu deranjezi, orice intrebare ai, poti sa o pui, o sa-ti raspund cu mare placere! Condimente Karmis Fit Up gasesti sigur la Hipermarket-ul Real. Spor la gatit!! O saptamana frumoasa iti doresc!! 😉

    Răspunde
  • Toate retetele tale arata divin!Felicitari! De cand te-am descoperit eu, mama si sora mea ne inspiram din bucataria ta si suntem incantate!

    Răspunde
  • Cele mai multe articole KAMIS le gasiti in Hipermarket-urile Carrefour si Kaufland, urmat de Real, este bine sa scrieti pe blog-ul lor (www.kamis.ro), daca aveti intrebari sau dorinte.
    Succes. 😉

    Răspunde
  • Ela, multumesc mult, esti o draguta, salutari mamei si surorii tale!! Un Paste fericit va doresc!! 😉

    Răspunde
  • Ciprian, multumim pentru informatii! 😉

    Răspunde
  • Toata-s bale la gura. Ma duxa’mi cumpar patrunjelu’ si margarina, merci pt postu’ asta, aveam nevoie d’o reteta’n genu’.

    Răspunde
  • buna:)vroiam sa te intreb are ceva dak nu folosesc punga si le bag direct in tava la cuptor?felicitari pt site

    Răspunde
  • Iulia,nu prea mi-a placut umplutura si nici sosul.cred ca mai bun ar fi fost doar cu lapte si smantana. 😉

    Răspunde
  • auzi, dar pieptul cum l-ai umplut? l-ai cusut?

    Răspunde
  • draga mea, daca ar fi sa prepar toate bunatatile pe care faci tu ar insemna sa nu mai intru pe usa, te felicit totusi ca ne mai scoti din incurcatura atunci cand avem oaspeti la masa si numai stim cu ce sa-i servim, te pupik si tine-o tot asa >:D<

    Răspunde
  • Foarte bun

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu