Patato Wedges cu sos Salsa Cinese

Patato Wedges cu sos Salsa Cinese

Ingrediente:

Patato Wedges cu sos Salsa Cinese

1 kg cartofi noi
3 linguri ulei extra virgin de masline
2 linguri de boia dulce de ardei
Sare, piper, chilli, dupa gust
3 cubulete de ceapa prajita Knorr
2 linguri de conimente pentru cartofi prajiti Galeo (plicul contine o larga varietate de condimente, printre care coriandru, maghiran, cimbru si marar)
Sos Salsa Cinese (marca Develey)

Mod de preprare:
Punem intr-un castron mai mare toate condimentele si cele 3 linguri de ulei si le amestecam.

Patato Wedges cu sos Salsa Cinese

Curatam si spalam cartofii, ii taiem felii ca si pentru cartofi prajiti, ii punem in castronul cu amestecul din condimente si amestecam totul, pana ce cartofii sunt imbalsamati bine cu sosul format.

Patato Wedges cu sos Salsa Cinese

Patato Wedges cu sos Salsa Cinese

Patato Wedges cu sos Salsa Cinese

Luam o tava dreptunghiulara, intindem in ea o folie de aluminiu si asezam in tava cartofii unul cate unul, fara a se lipi intre ei. Daca este necesar, fiind multi si neincapand toti intr-o tava, ii vom coace in mai multe ture. Introducem tava la cuptor si iilasam la foc mic la inceput, apoi la foc potrivit timp de 35 – 40 de minute.

Patato Wedges cu sos Salsa Cinese

Cartofii Wedges se pot servii alaturi de sosul Salsa Cinese, un sos dulce acrisor si foarte piperat din gama Develey. Develey este o companie care produce exclusiv reteta secreta de Maioneza si Tomato Ketchup pentru restaurantele McDonald’s.

Patato Wedges cu sos Salsa Cinese

Patato Wedges cu sos Salsa Cinese

7 comentarii. Leave new

Pozele arata superb si imi place cum suna 🙂 interesanta reteta

Răspunde

Multumesc Sorina. Te mai astept pe aici!

Răspunde

super buni cartofi!!!!spune-mi te rog, de unde cumperi sosurile de la Develay?si eu vreau:)

Răspunde

Cristina, sosurile Develey le cumpar din Real, am mai vazut si pe la Billa. Spor la gatit si un week-end frumos iti doresc!! 😀

Răspunde

trebuie neaparat cartofi noi?

Răspunde

Vali, eu cartofi noi am folosit, pentru ca, coaja este mult mai frageda, dar poti incerca si cu cartofi normali. O zi frumoasa iti doresc!!!

Răspunde

Foarte buni cartofi…am facut azi 😉

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu