Spuma de capsuni
Ingrediente: 5 albusuri 10 linguri zahar 1 plic zahar vanilinat 1 kg de capsuni Mod de preparare: Se spala capsunile la jet de apa si se pun la scurs. Dupa ce s-au scurs se taie in patru sau dupa preferinte – depinde si de marimea fructului. Albusurile se separa de galbenus, se pun intr-un bol…
Somon file pe gril cu cartofi in sos de smantana
Ingrediente: Pentru fileul de somon: 4 fileuri somon fara piele Condimente Karmis Fit Up pentru peste Margarina pentru prajit Pentru cartofii in sos: 1 kg carofi 3 linguri margarina 50 ml ulei 5 linguri smantana 2 cepe potrivite 6 catei de usturoi 3 cani apa Sare, piper, vegeta dupa gust Mod de preparare: Curatam cartofii,…
Rulouri de vinete cu ricotta
Reteta de la Carmen Hoffmann Ingrediente: 2 vinete 1 cutie ricotta 5 feliute de “prosciutto crudo” 3 linguri parmesan 1 lingura ulei masline Sare si piper dupa gust Fire de ceapa verde Ulei pentru prajit Mod de preparare: Spalam vinetele le indepartam coditele si le taiem felii pe lung de jumatate de centimetru. Punem feliile…
Reţetele zilei
Noutăţi pe Gourmandine
Categorii
- Aluaturi dulci
- Aluaturi sarate
- Aperitive
- Bauturi, cocktail-uri
- Breviar gastronomic
- Creme, budinci, spume, mousse-uri, clatite
- Diverse, articole, sfaturi
- Dulciuri, retete cu alte dulciuri
- Flori si plante
- Foietaje dulci si sarate
- Fursecuri
- Gourmandine
- Mancaruri, specialitati
- My pets
- Prajituri
- Premii Gourmandine
- Retete de pe Gourmandine incercate de voi
- Retete de post
- Sarbatori
- Supe, ciorbe si borsuri
- Tarte
- Torturi
- Ustensile
- Vara la tara
Comentarii