Muschiulet de porc in crusta de condimente

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Ingrediente:

Muschiulet de porc in crusta de condimente

2 muschiuleti de porc (au cantarit aproximativ 900g)
Piper boabe, verde, rosu si negru
Coriandru boabe
Menta uscata
Oregano uscat
Sare de mare
Ulei

Pentru sos:
100g unt
2 linguri mustar
4 linguri lapte
Sare dupa gust

Mod de preparare:
Toate condimentele piperul rosu, verde negru, coriandrul boabe, sarea de mare oregano I menta, le punem intr-un mojar si le pisam.

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Pregatim muschiuletul de porc, il spalam, dupa care il tamponam cu servetele de hartie, pana se absoarbe surplusul de apa.

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Condimentele pisate in mojar, le rasturnam pe un fund de lemn, dupa care tavalim muschiuletul in aceste condimente, pe toate partile, pana isi face o crusta uniforma de condimente.

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Taiem muschiuletul in feliute de 2 degete grosime.

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Ungem foarte putin o tigaie grill cu ulei (pentru a nu se prinde carnita de tigaie), punem feliutele de muschiulet in tigaia incinsa si le lasam la prajit intre 3-5 minute pe fiecare parte (timpul de prajire depinde de cat de bine facut il doriti, va recomand sa incercati sa nu il prajiti prea mult este mult mai mustos si fraged asa).

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Peste feliutele de muschiulet puteti sa adaugati si cateva linguri de sos de mustar, mmm… este un deliciu. Sosul il preparati foarte simplu, puneti untul intr-o cratita pe foc pentru a se topi (atentie nu se fierbe, pentru ca untul va incepe sa se separe si va arata ca un sos “taiat”), adaugam imediat mustarul si amestecam.

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Tragem cratita de pe foc, adaugam laptele si amestecam pana obtinem un sos omogen, pe care il turnam peste feliutele de muschiulet. Veti obtine o bunatate de mancare! Pofta buna!

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Muschiulet de porc in crusta de condimente

Muschiulet de porc in crusta de condimente

, ,
Articolul precedent
Iahnie de fasole cu ciolan afumat si carnaciori
Articolul următor
Pulpe de pui umplute, in foietaj

Retete diverse

12 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu