Meniu de Paste

Meniu de Paste

Meniu de Paste

Meniu de Paste

Meniu de Paste

Meniu de Paste

Prezentarea completa, in imagini, o puteti descarca de aici: Meniu de Paste (Format PDF)

, , , ,
Articolul precedent
Tarta cu carne si ciuperci
Articolul următor
Pulpe de pui la cuptor cu miere, sos de ananas si pilaf de orez

Retete diverse

26 de comentarii. Leave new

  • Absolut superb, felicitarile mele, ai pregatit o masa pe cinste, foarte frumos.

    Răspunde
  • Multumesc mult Vicky!! Pupoppp!! 😉

    Răspunde
  • cum poate fi frumos din moment ce nu s-a curatat salamul deacel disgatios naylon;iar pentru o masa de paste te astepti la mai multe feluri(sa fie plina masa de platouri,salate,frpturi,mielul find ingredientul principal)

    Răspunde
  • Draga mea Lia, iti respect opinia si ma bucur ca masa ta de Paste a fost mult, mult mai bogata. Eu, in acel an, cand am pozat, atat am avut pe masa, la micul dejun, in dimineata de Paste, asa ca atat am avut, atat am pozat, era doar o simpla idee din care fiecare s-ar fi putut inspira sau nu.
    Acum, referitor la salamul necuratat de “coaja” o sa citez un aliniat din “Codul bunelor maniere astazi” al carei autoare este Aurelia Marinescu: “Mezelurile de toate felurile, taiate in prealabil in felii, se curata de coaja cu furculita si cutitul, in propria noastra farfurie.”
    Ca urmare draga Lia, citind aceasta carte si dorind sa fiu cat mai aproape de un comportament “civilizat”, am procedat ca atare, lasand feliutele de salam necuratate, nu am facut-o din neglijenta sau lene, ci pentru faptul ca asa am stiut eu ca trebuie, dar daca tu consideri ca am gresit… imi cer scuze.
    Iti multumesc pentru vizita si iti doresc o saptamana frumoasa!!

    Răspunde
  • Draga Iulia
    Am citit azi cred ca tot siteul tau si am inghitit in sec de vreo mie de ori. Grozave retete, felicitari. Si chiar mi-ai dat o idee pentru micul dejun de paste cu platoul de aici, asa cu toate aranjate frumos.
    Lia, sa-ti fie rusine !!!

    Răspunde
  • Draga Diana, esti o draguta, iti multumesc mult pentru aprecieri, ma bucur ca iti place platoul meu de aperitive!! Pupp si un week-end frumos iti doresc!! 😉

    Răspunde
  • totul arata minunat..esti o femeie extraordinara-foarte atenta la detalii si dornica sa incerce mereu ceva nou…spune mi te rog ce vopsea ai folosit pt ouale de pasti..arata minunat

    Răspunde
  • Va rog prezentati si o reteta de cozonaci. Multumesc

    Răspunde
  • Marga, maine sau poimaine vine si cozonacul, mai este o reteta de cozonac postata pe site, aici https://gourmandine.ro/retete-aluaturi-dulci/treccia-russa-cozonaci-cu-nuca-si-stafide/ sunt niste cozonacei absolut minunati, pufosi si deliciosi. Pupp!! 😉

    Răspunde
  • salut,
    m-a luat durerea de cap cautand o retata de pasca cu ciocolata sau macar una cu smantana…nu este sau m-am pierdut eu printre alte retete minunate?

    Răspunde
  • Mada, pe site nu am postata nici o reteta de Pasca, imi pare rau!!! Un Paste fericit iti doresc!!

    Răspunde
  • Oana, ouale din poza le-am “vopsit” cu hartie creponata. Mulumesc mult pentru aprecieri!! Un Paste fericit iti doresc!!

    Răspunde
  • mie imi place ce meniu ai avut. voiam sa te intreb cum ai dat formele alea la rosii si castraveti? ai ceva aparat mai special?

    Răspunde
  • Dia, multumesc mult,… am dat forme legumelor folosind un cutitas special, se gaseste in hipermarket-uri la raionul de ustensile de bucatarie. Puppp si o saptamana frumoasa iti doresc!!

    Răspunde
  • Iulia draga, spune-mi te rog si mie cum adica ai ,,vopsit” ouale de Paste, cu hartie creponata, ca eu nu am mai auzit pana acum de aceasta metoda?!? 😯 …Arata super si mi-ar place sa am si eu asa niste oua de Paste, ca tot mai avem putin si trebuie sa ne gandim din timp la menu, la cozonaci, oua…Pupici!

    Răspunde
  • Draga Iulia, nu trebuie sa-mi mai raspunzi la intrebarea de mai sus, in legatura cu vopsitul oualor cu hartie creponata; am gasit raspunsul pe care i-l dadusesi deja unei alte cititoare. Foarte interesant, complimente!

    Răspunde
  • buna iulia,nu sant o bucatareasa buna si numi place sa gatesc,dar sincer de cind am inceput sa-ti folosesc retetele imi place 🙂 am probat citeva si sint super bune.daca ai timp dami idei si de pastele asta 🙂 te pup esti tare

    Răspunde
  • Buna Iulia,

    Imi plac foarte mult retetele tale, am incercat mucenici moldovenesti si supa cu galuste de gris. Au iesit super grozave.
    Iti apreciez foarte mult retetele si modul de a le presenta.
    Te astep cu noutati!!
    Sa ai o zi minunata!
    Te pup!
    Elena

    Răspunde
  • draga lia este neaparat sa ai miel de paste pe masa??? nu stiam.. mie nu imi place de loc carnea de miel, prin urmare eu, de paste nu am miel pe masa… iulia esti o adevarata bucatareasa… multumim ca ne impartasesti si nou cea ce tie iti place sa faci si noua ne e de folos… te pup

    Răspunde
  • vulpe violeta
    22 aprilie 2011 22:48

    Buna seara , dupa succesul cu cozonacul si pasca ( retetele tale) , m-am inspirat si din acest minunat aranjament de masa de paste. Felicitari , Paste fericit si sa stii ca voi incerca tot timpul retete numai de la tine. Esti o comoara si ma bucur ca te-am descoperit !

    Răspunde
  • intotdeauna, este bine sa tii cont si de critici (care in mod normal ar trebui sa fie constructive)… dar NICIODATA sa nu fii lipsit de bun simt…. prin urmare, SA-TI FIE RUSINE LIA…. este un site de unde, daca vrei, te poti inspira… insa NIMENI nu are nevoie de oameni infatuati.
    PS: imi place f mult site-ul tau… bvo… tine-o tot asa… esti o reala inspiratie… te pup

    Răspunde
  • Buna Iulia
    Foarte frumoase aranjamentele si meniul tau!
    In legatura cu comentariul ‘doamnei LIA’ nu trebuie sa te superi ,unii oameni asa sunt, ei nu sunt in stare nici macar sa aprecieze munca t care se chinuie sa faca poze si sa impartaseasca atatea retete deliciose cum o faci tu .Cum au spus si alte fete mai sus nu este neaparat sa mananci miel si alte 50 de mii de feluri de mancare de Paste. Fiecare, in casa lui, mananca ce vrea si face ce vrea. Stiu ca este un comentariu la o postare mai veche de a ta, dar cum se apropie Sfintele Sarbatori Pascale, am data sa vad si eu despre ce este vorba in aceasta postare a ta 🙂
    In concluzie ‘doamna LIA’, invatati sa fiti mai buna si nu mai comentati atat de urat si mai cititi din cand in cand Codul bunelor maniere ca ne mai ajuta, chiar daca noi credem ca le stim pe toate. Multumesc mult Iulia si astept retete noi de ale tale 🙂

    Răspunde
  • Salut Iulia.
    Arata foarte bine meniul tau… dar ori cat as incerca nu recunosc toate specialitatile de pe fiecare farfurie. Cand ai timp, daca vrei, imi spui te rog si eventual daca ai retetele pe site.. Ms mult. Succes in continuare

    Răspunde
  • CIAO, DRAGA IULIA! ;;) am inteles ca esti din DEVA… f frumos oras.. si eu am avut o prietena – tot IULIA se chema – si era chiar din Deva. pacat ca azi nu mai este printre noi (d-zeu sa o odihneasca in pace). dar te-am descoprit pe tine… o alta prietena, IULIA virtuala. esti nemaipomenita. ai 2 maini de aur si un har d-zeiesc :-bd am incercat painea “floarea soarelui”. nu imi venea sa cred cand am vazut-o. si desi eu gatesc de mult si destul de bine 😛 nu credeam ca imi va reusi. A IESIT SUUPEERR!!! MULTUMESC CA EXISTI!! am tot citit retele tale si am vazut si comentarii rautacioase… dar sunt de la pers nu numai ignorante.. dar si magline. de o sapatamana… tot scriu retete si nu stiu la care sa ma mai opresc. in fc de timpul disponibil voi face si alte bunatati “A LA IULIA” <:-P :X :-bd <:-P :X :-bd FELICITARI DE 10000000 ORI. TE PUP!!!! :X

    Răspunde
  • CRED CA SOTUL TAU II CEL MAI FERICIT!!!!!! ITI ADOR SITE-UL :* :* :*

    Răspunde
    • Bravo!!! Am incercat cateva retete si au iesit minunat. Multumim frumos pentru ajutorul tau si pentru timpul si munca pe care le implica… Felicitari…

      Răspunde

Lasă un răspuns la ANA Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu