File de pangasius pane

File de pangasius pane

Ingrediente:

6 buc file de pangasius
2 – 3 oua
3 linguri de faina
Sare, piper, vegeta dupa gust
Ulei pentru prajit

Mod de preparare:
Luam fileul de peste lasat, in prealabil, la dezghetat, il spalam si il saram.

Intr-o farfurie, spargem ouale, adaugam sarea, piperul si vegeta dupa gust si le batem cu telul.

Luam o alta farfurie punem in ea 3 linguri de faina, intr-o tigaie punem ulei la incins si incepem prin a da fileul de pangasius prima data prin fana pe o parte si pe alta , apoi prin ou la fel, pe o parte si pe cealalta, dupa care il punem in tigaie in uleiul incins.

Il lasam la prajit, pana capata o crusta aurie, apoi il intoarcem si pe partea cealalta dupa care il scoatem intr-o farfurie pe un servetel absorbant, pentru a se scurge uleiul – in principiu, fileul de peste se prajeste destul de repede. Se poate servi cald sau rece cu lamaie.

File de pangasius pane

File de pangasius pane

Reteta completa, in imagini, o puteti descarca de aici: File de pangasius pane (Format PDF)

, , , , , , ,
Articolul precedent
Chec aperitiv
Articolul următor
Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

Retete diverse

12 comentarii. Leave new

  • uite reteta

    Răspunde
  • o reteta minunata chiar azi am preparato.gustoasa .pupici

    Răspunde
  • Multumesc, Ioana, ma bucur ca ti-a placut reteta!! Pupp… si te mai astept in vizita!!

    Răspunde
  • ostahie cristian
    30 martie 2010 12:14

    nu merge sa fie “tras” prin gris sau faina de malai ?
    cum e mai bun?

    Răspunde
  • Cristian, merge tras prin ce vrei tu, mai bun este asa cum iti place tie, … sti cum este, dupa gustul fiecaruia. Eu sincer cu gris nu am incercat niciodata, cu malai am mai facut, dar poate merge si cu gris, spor la gatit si un Paste fericit iti doresc alaturi de toti cei dragi tie!!

    Răspunde
  • Deliciase retetele tale iar prezantarea lor le face cat se poate de tentante.E cel mai bun site de profil pe care l-am intalnit. Toate retetele pe care le-am incercat au iesit conform asteptarilor mele.Felicitari!
    Am si o mica obiectie daca nu te superi:mancarea iese la fel de buna si fara acel Delikat care nu e tocmai ”sanatos”.
    Inca o data felicitari si te astept cu cat mai multe retete. 😉

    Răspunde
  • Diana, ma bucur mult ca iti place site-ul… referitor la Vegeta sau Delikat, am renuntat la ele, insa postarile pe care le-am facut acum ceva timp din pacate tot asa vor aparea, cu vegeta… am mai primit cateva comentarii asupra acesti probleme, insa sincer parca nu m-as apuca acum sa sterg retetele vechi doar ca au vegeta in imagini.
    Te puppp, Diana si o saptamana frumoasa iti doresc! 😉

    Răspunde
  • Un simpul multumesc celei care a postat reteta 🙂

    Răspunde
  • 😉 de mult timp vreau sa pregatesc asemenea bunatate 😛 mi-e o pofta.. 😀 😀 😀

    Răspunde
  • Buna fetelor, am doar o intrebare….. stiti cumva cum a aparut aceasta specie de “pangasius”… cum a aparut? cum este inmultit?

    Răspunde
  • delicios 🙂 :X 😀

    Răspunde
  • Te pup! Multam de reteta!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu