Crash Potatoes – Cartofi zdrobiti

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Ingrediente:

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Cartofi mai mici (eu am folosit 16 bucati)
Chilly, sare si piper, dupa gust
Frunzulite de rozmarin (facultativ, eu nu am pus pentru ca nu-mi place rozmarinul)
Zahr tos, dupa gust
Ulei

Mod de preparare:
Intr-o oala punem apa cu sare si cartofii, pe care ii spalam bine, in prealabil, si ii lasam la fiert aproximativ 15 minute.

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Dupa ce s-au fiert, ii scoatem la scurs intr-un strecurator.

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Dupa ce s-au scurs, ii punem intr-o tava stropita cu putin ulei.

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Zdrobim cartofii, unul cate unul, eu am folosit ustensila cu care se paseaza cartofii pentru pireu.

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Dupa ce am zdrobit cartofii, ii ungem cu o pensula cu ulei.

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Ii condimentam cu chilly.

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Condimentam si cu sare si piper, dupa gust.

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Adaugam cate o lingura rasa de zahar tos peste fiecare cartof, ii da un gust dulceag, nemaipomenit. Daca dorim, tot acum putem sa punem si frunzulitele de rozmarin maruntite.

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Dupa care, punem tava cu cartofi in cuptorul preincalzit si ii lasam la foc mediu, pana se rumenesc frumos, aproximativ 20-25 minute.

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Dupa ce s-au rumenit, ii scoatem pe farfurie si ii servim.

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

Crash Potatoes (Cartofi zdrobiti)

, , , , , ,
Articolul precedent
Chiftelute de pui cu paste si sos
Articolul următor
Pui cu bere si garnitura de cartofi piure

Retete diverse

11 comentarii. Leave new

sunt f gustosi., Si eu i-am facut saptamana trecuta dupa ce i-am vazut la Lolo. Insa nu i-am pozat ca eram contra-cronometru. f frumosi ti-au iesit. :-*

Răspunde

ce pofta mi-ai facut, ioi ! minunati cartofii, yami, yami…o idee minunata si binevenita,pup!

Răspunde

Ina, ai dreptate sunt niste cartofiori tare gustosi si usor de facut!! Te pup! 🙂

Răspunde

Bine ai venit pe la mine, Cata! Da, sunt tare gustosi cartofiorii, ne-au placut tare mult!! 🙂

Răspunde

Buna, se pot folosi ca si garnitura? cu piept de pui ar merge? MULTUMESC!

Răspunde

Simona, sigur ca se pot folosi si ca garnitura, langa orice tip de carnita. O saptamana frumoasa iti doresc!!!

Răspunde

MULTUMESC MULT PENTRU RETETA,ESTE UNA DIN CELE MULTE POSTATE,DIN CARE ,MA-AM “SERVIT”CU PLACERE!!!! PASTE FERICIT

Răspunde

HRISTOS A INVIAT! Valentina ma bucur mult ca iti place aceasta reteta, este deliioasa si foarte usor de pregatit! O saptamana frumoasa iti doresc si te mai astept in vizita!!

Răspunde

Sunt socata!!!!!!! Am 41 de ani si pe langa faptul ca sunt o gospodina destul de buna (zice sotul meu) mai sunt si o ardeleanca pe jumate unguroaica. Deci ma pricep….. Dar este cel mai bun site pe care l-am vazut EVER!!! Felicitari!!!

Răspunde

Ramona, iti multumesc mult, esti o draguta. Sunt incantata ca apreciezi atat de mult acest site, salutari tie si sotului tau si spor in tot ceea ce faci!! >:D<

Răspunde

o lingura de zahar pe fiecare cartof sau o lingura pe toti? minunat blog, felicitari!

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu