Ciorba de aripioare de pui

Ciorba de aripioare de pui

Ciorba de aripioare de pui

Ciorba de aripioare de pui

Ingrediente:

Ciorba de aripioare de pui

15 aripioare de pui
1 ceapa
1 morcov
Un sfert telina mica
1 ardei gras
2 linguri de orez
2 cartofi
1 lingura vegeta
Sare dupa gust
Smantana pentru servit

Mod de preparare:
Spalam legumele si zarzavaturile, le curatam si le taiem cubulete.

Ciorba de aripioare de pui

Intr-o oala punem 2,5l apa si condimentam cu o lingura de vegeta sis are dupa gust. Adaugam aripioarele si lasam la fiert 15 minute.

Ciorba de aripioare de pui

Ciorba de aripioare de pui

Dupa 15 minute, adaugam morcovul, ceapa, telina si ardeiul taiate cubulete in prealabil. Lasam ciorba pe foc inca 30 minute.

Ciorba de aripioare de pui

Dupa 30 minute, adaugam cartofii curatati si taiati cubulete in prealabil si orezul. Lasam sa mai fiarba totul inca 15 minute, dupa care ciorba este gata. La servire putem adauga in farfurie o lingura de smantana.

Ciorba de aripioare de pui

Ciorba de aripioare de pui

Ciorba de aripioare de pui

Ciorba de aripioare de pui

Ciorba de aripioare de pui

, , , , ,
Articolul precedent
Ciorba de gulii
Articolul următor
Ciorba de ardei umpluti

Retete diverse

22 de comentarii. Leave new

  • Carnati de ficat de porc (lebervust)

    Timp de preparare:

    2 h (complexitate ridicata)

    Ingrediente

    ficat de porc, carne de porc grasa, sare, coriandru

    Mod de preparare

    Se taie felii ficatul porcului si se pune in apa. Se schimba apa de mai multe ori, pana ce ficatul devine alb. Intre timp se ia o bucata de carne grasa de la gat si se pune la fiert. Cand este gata, se pune si ficatul, care nu trebuie sa fiaba mai mult de 2-3 clocote. Dupa ce s-a racit, se da totul de doua ori prin masina. Se freaca apoi carnea cu dosul lingurii, adaugandu-se cate putin din zeama in care a fiert ficatul. Se adauga sare si putin coriandru, numai atat cat sa parfumeze putin carnea. Se pune un mat gros la masina, se umple carnatul, se leaga bine la capete, cu sfoara, si se pune la fiert astfel: dupa ce se pune carnatul in apa clocotita, se trage vasul pe maginea aragazului, astfel ca apa sa aiba temperatura de fierbere, fara sa clocoteasca, pentru ca altfel carnatul s-ar sparge. Daca are tendinta sa se umfle, se inteapa cu un ac. Dupa 10 – 15 minute se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca in apa. Apoi se atarna in camara, la loc aerisit si rece.

    Răspunde
  • Multumesc pentru reteta, Nicoleta!!! Craciun fericit si un An Nou plin de bucurii si impliniri alaturi de familie si de toti cei dragi tie!! 🙂

    Răspunde
  • exceptionala o fac pt. a doua oara si vroiam sa spun ca am mai facut si alte rete si au iesit extraordinare felicitari

    Răspunde
  • Salut, Cremona!! Ma bucur ca iti place ciorbita!!! Pup si te mai astept in vizita!! O saptamana frumoasa iti doresc!! 😉

    Răspunde
  • acest site iti lasa gura apa! e super bine gatit si explicat absolut tot!
    e ideal pentru o tanara sotie si mamica asa ca mine!
    mersi mult!

    Răspunde
  • Ancas, ma bucur mult ca site-ul iti este util la gatit!! Spor in tot ceea ce gatesti si te mai astept in vizita! 😉

    Răspunde
  • ce bine ar fi daca ti-ai curata si unghiile inainte de-a incepe sa gatesti…

    Răspunde
  • Costi, unghiile mele sunt foarte curate, si foarte, foarte scurte… spre deziluzia ta. Vad ca faci parte dintre cei care in orice lucru bun cauta orice, dar orice(indiferent daca exista sau nu)… ca sa nu fie bine, pacat ca exista si astfel de oameni. O saptamana frumoasa iti doresc si fi mai pozitiv te va ajuta mai mult in viata!!

    Răspunde
  • 😉 Foarte bun! 😆

    Răspunde
  • dar fara oulet parca e cam seama lunga…. 😯

    Răspunde
  • SaMaSKateR ..xD
    4 decembrie 2010 19:27

    Foarte bun!!! 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂

    Răspunde
  • Ciorba nu trebuie sa fie acrisoara? Daca adaugam smantana, sigur va fi,nu? Mi se pare mai mult ca e supa, oricum, arat super! 🙂

    Răspunde
  • costi, tu ai probleme serioase!!!! nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa analizez unghiile iuliei, care, apropo, sunt f ok!

    Răspunde
  • buna, vroiam sa iti multumesc pentru reteta, a iesit super gustoasa insa te-as ruga sa publici mai multe retete cu buget cat de cat acceptabil (de criza mai bine zis). multumesc inca o data pentru ceea ce faci

    Răspunde
  • cate portii ies cu aceste cantitati?

    Răspunde
  • Buna! Am dat peste acest site intamplator, dar este super bine explicat. Felicitari! Am facut prajitura cu mere rase si vreau sa spun ca a mancat si baietelul meu care nu vrea sa vada fructe in prajituri. In sfarsit a mancat si el mere! Multumesc!

    Răspunde
  • Acum ma gandesc sa fac si ciorbita de mai sus. Sper sa iasa.

    Răspunde
  • Am facut ciorbita si a iesit delicioasa!! YAMMYY!!!! =P~

    Răspunde
  • Am facut ciorba asta de cateva ori, e ciorba preferata a celor doi baieti ai mei. Imi pare bine ca am incercat-o, baietii nu prea sunt cu supele sau ciorbele, dar asta pt ei e specialitatea casei. E foarte buna. Pa. Felicitari!

    Răspunde
  • multumim pt retete…. am incercat si eu cateva si mi-au iesit gustoase :-bd

    Răspunde
  • foarte gustoasa…. 🙂

    Răspunde
  • Ciorbita e foarte gustoasa, insa eu as fierbe aripioarele separat…

    Răspunde

Lasă un răspuns la mihaela Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu