Castane coapte

Castane coapte

Castane coapte

Castane coapte

Ingrediente:

Castane coapte

Castane coapte

Castane (in ce cantitate doriti)

Mod de preparare:
Luati castanele, le puteti sterge cu un servet si le crestati pe o parte folosind cutitul.

Castane coapte

Castane coapte

Castane coapte

Dupa ce ati crestat castanele, le puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le puneti cu crestatura in sus, fara sa se suprapuna. Le lasati la copt apoximativ 20-25 minute, dupa care le scoateti si le serviti.

Castane coapte

Castane coapte

Castane coapte

Castane coapte

Castane coapte

0

, , , ,
Articolul precedent
Soufflé de piersici si zmeura
Articolul următor
Leche frita (Lapte fript)

Retete diverse

20 de comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu