Carnaciori in foietaj

Carnaciori in foietaj

Carnaciori in foietaj

Carnaciori in foietaj

Carnaciori in foietaj

Ingrediente:

Carnaciori in foietaj

1 pachet de foietaj 400g
400g Carnaciori picanti Aldis (sau orice alti carnaciori doriti dumneavoastra)

Pentru uns si presarat deasupra:
1 galbenus
4 linguri de lapte
Susan si mac

Mod de preparare:
Pregatim carnaciorii de care ii vom rula in foietaj. Daca nu gasiti mini carnaciori, sunt buni si cei mai lungi, ii puteti taia in bucatele de 6 – 7 cm, idea este sa fie neaparat subtiri.

Carnaciori in foietaj

Pregatim compozitia cu care vom unge carnaciorii in foietaj: punem un galbenus intr-un castronel, adaugam peste 4 linguri de lapte si amestecam bine cu o furculita pana se omogenizeaza.

Carnaciori in foietaj

Carnaciori in foietaj

Foaia de aluat o lasati la dezghetat dupa care o taiati pe lat in fasiute de 1cm – 1,5cm latime.

Carnaciori in foietaj

Luam cate o bucatica de carnacior si o fasiuta de foietaj si incepem sa infasuram fasiuta de foietaj, in jurul carnaciorului, in spirala, plecand dintr-un capat al carnaciorului si suprapunand putin straturile fasiutei intre ele, astfel incat sa nu fie loc liber intre ele.

Carnaciori in foietaj

Carnaciorii inveliti in foietaj ii punem intr-o tava pe care o tapetam in prealabil cu foaie de copt. Ungem carnaciorii cu comozitia din galbenus si lapte si presaram deasupra fiecaruia susan sau mac. Introducem tava in cuptorul preincalzit si lasam la foc repede circa 20-25 minute, atentie supravegheati sa nu se arda.

Carnaciori in foietaj

Carnaciori in foietaj

Cand foietajul a prins o culoare rumen-aurie, scoateti tava si serviti micile delicatese. Sunt absolut deliciosi acesti carnaciori, un aperitiv minunat si foarte rapid de preparat.

Carnaciori in foietaj

Carnaciori in foietaj

Carnaciori in foietaj

Carnaciori in foietaj

,
Articolul precedent
Chiftelute cu seminte de sussan si in
Articolul următor
Tartine cu pasta de sardine

Retete diverse

41 de comentarii. Leave new

Lasă un răspuns la liv Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu