Bine de ştiut, în bucătărie – Alte sfaturi pentru gospodine

Alte sfaturi pentru gospodine

Ca o continuare a ceea ce vă spusesem într-un articol anterior, iată şi alte sfaturi utile, pentru voi:

1. Vizionaţi spectacolele şi prezentările gastronomice, online sau la TV. Este important de văzut cum un bucătar renumit gătește rețeta ta preferată. În plus, să-i urmăriți metodele vă poate ajuta mai mult, decât să preparaţi o rețetă dintr-o oarecare carte de bucate.
2. Îmbunătățiți-vă măiestria în bucătărie! Un maestru bucătar se diferenţează de un simplu bucătar prin tehnica. Nimeni nu dobândeşte puteri magice, în bucătărie, peste noapte! Este bine să preparați o rețetă, de fiecare dată diferit – un condiment nou, un ingredient secret sau doar o altă prezentare.
3. Încercaţi reţeta, cu ajutorul căruiva, apropiat. Înainte să gătiți pentru un grup mai mare, testați-vă calitățile de bucătar pe un cunoscut. Ţineţi cont de orice sugestie.
4. Preparaţi reţeta pe gustul dumneavoastră. În genere nu este bine să respectaţi întrutotul rețeta. Bineînțeles că iese gustos, dar s-ar putea ca dumneavoastră să nu vă placă. De exemplu, dacă nu vreți un desert prea dulce, puneți mai puțin zahăr decât cantitatea recomandată.
5. Gătitul nu este o muncă acasă. Motivul pentru care femeile urăsc gătitul este pentru că îl privesc ca pe o îndatorire casnică. Cel mai important este să mențineți prepararea mâncărurilor la nivelul de „nou” – încercați noi rețete, de toate felurile – supe, apertive, mâncăruri sofisticate şi dulciuri.

,
Articolul precedent
Shake din lapte, banane şi ananas
Articolul următor
Milkshake cu seminţe de chia şi susan

Retete diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu