Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

Ingrediente:

Ardei umpluti cu branza

2 ardei rosii capia
1 ardei gras verde
1 ardei gras portocaliu

Pentru umplutura de branza:
500g branza de burduf
50g unt
Sare si piper, dupa gust
1 lingura rasa de boia dulce de ardei
1 ceapa mica
Marar verde

Mod de preparare
Spalam mararul poroaspat si il taiem marunt.

Ardei umpluti cu branza

Curatam o ceapa mica si o taiem foarte marunt.

Ardei umpluti cu branza

Spalam ardeii, le taiem capetele cu codita, in forma de capac si ii curatam de seminte.

Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

Intr-un castron punem untul, care trebuie sa fie la temperatura camerei si adaugam branza de burduf apoi amestecam pana la omogenizare.

Ardei umpluti cu branza

Cu aceasta compozitie umplem un ardei, eu am umplut un ardei capia.

Ardei umpluti cu branza

In restul de compozitie – pentru a fi ardeii cu umpluturi cat mai variate – am adaugat 1 lingura rasa de boia si piper dupa gustul fiecaruia, puteti adauga si sare dar nu cred ca ar mai fi cazul. Amestecam compozitia pana se omogenizeaza si o impartim in 2.

Ardei umpluti cu branza

Jumatate din compozitie o punem intr-un bol si adaugam ceapa taiata foarte marunt, dupa care amestecam pana la omogenizare.

Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

Cu aceasta compozitie mai umplem un ardei, eu am umplut un ardei gras verde.

Ardei umpluti cu branza

Partea de compozitie ramasa o punem intr-un bol, iar peste adaugam mararul taiat marunt si amestecam pana omogenizam.

Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

Umplem cu compozitia respective un ardei, in cazul meu, am umplu un ardei gras, portocaliu.
Mie, mi-a mai ramas compozitie si pentru un al patrulea ardei, un ardei capia, pe care l-am umplut cu un amestec facut din toate compozitiile ramase si amestecate impreuna.

Ardei umpluti cu branza

Ardeii umpluti ii invelim in folie alimentara strech si ii punem in frigider pana a doua zi, cand ii vom taia feliute si ii vom servi ca aperitiv. Sunt deliciosi, de efect si extreme de simplu de facut.

Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

12 comentarii. Leave new

Adevarat ca a Inviat!Toate cele bune!Te pup.

Răspunde

Paste fericit, Sorina!! Te pup!! 😉

Răspunde

Am facut si eu ardei umpluti dupa reteta ta si sunt tare buni.Te felicit inca o data pentru retetele tale minunate.

Răspunde

Mirela, multumesc mult, ma bucur ca ti-au placut ardeii. Puppp si te mai astept in vizita!!!

Răspunde

Buna. As vrea sa incerc si aceasta reteta dar vreau sa stiu daca merge sa umplu cu branza de vaci mai scursa in loc de cea de burduf?? Pentru ca mie nu imi place si nu suport branza de burduf.Astept raspuns,ms mult. 😆

Răspunde

Mihaela, poti umple ardeii cu orice fel de branzica vrei, poti chiar sa combini mai multe tipuri de branza, in branza dulce poti sa razi putin cascaval sau telemea. Spor si o saptamana frumoasa iti doresc!! 😉

Răspunde
daniella anca
26 octombrie 2010 4:53

se poate inlocuii brinza de burduf cu alt fel de brinza? nu gasesc la mine brinza de burduf

Răspunde
daniella anca
26 octombrie 2010 4:56

ok am vazut comentariu lui iulia si o sa incer si eu

Răspunde

Multumesc pentru aceasta reteta. Am mincat, imi plac, dar (cu rusine recunosc) nu stiam sa-i fac. Ce mi se spunea nu iesea. Multumesc si pentru comentarii, sint idei bune.
Pentru MIhaela, nici mie nu-mi placea brinza de burduf dar am descoperit ca nu toata e asa iute. Cine nu suporta ceapa poate sa puna mai multe ierburi aromate. In conditiile astea nici sare nu trebuie multa.

Răspunde

Am facut acceasta reteta si a esit foarte bun…. va recomand sa incercati 😉

Răspunde

Imi place tare mult site-ul asta pt ca are imagini si este foarte explicativ, iar retetele sunt delicioase…am incercat deja cateva si mi-au iesit 😉

Răspunde

Foarte buna reteta, rapida si ieftina ! Am folosit-o cand am am avut musafiri neasteptati si credeti-ma se poate servi si la 15 min. de stat la frigider ! Multumesc de idee!

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu