Potato Wedges cu sos Salsa Chinese

Dacă îți place această rețetă, distribui-o și prietenilor tăi!

Patato Wedges cu sos Salsa Cinese
Patato Wedges cu sos Salsa Cinese
Ingrediente:
Patato Wedges cu sos Salsa Cinese
1 kg cartofi noi
3 linguri ulei extra virgin de masline
2 linguri de boia dulce de ardei
Sare, piper, chilli, dupa gust
3 cubulete de ceapa prajita Knorr
2 linguri de conimente pentru cartofi prajiti Galeo (plicul contine o larga varietate de condimente, printre care coriandru, maghiran, cimbru si marar)
Sos Salsa Cinese (marca Develey)

Mod de preprare:
Punem intr-un castron mai mare toate condimentele si cele 3 linguri de ulei si le amestecam.
Patato Wedges cu sos Salsa Cinese
Curatam si spalam cartofii, ii taiem felii ca si pentru cartofi prajiti, ii punem in castronul cu amestecul din condimente si amestecam totul, pana ce cartofii sunt imbalsamati bine cu sosul format.
Patato Wedges cu sos Salsa Cinese
Patato Wedges cu sos Salsa Cinese
Patato Wedges cu sos Salsa Cinese
Luam o tava dreptunghiulara, intindem in ea o folie de aluminiu si asezam in tava cartofii unul cate unul, fara a se lipi intre ei. Daca este necesar, fiind multi si neincapand toti intr-o tava, ii vom coace in mai multe ture. Introducem tava la cuptor si iilasam la foc mic la inceput, apoi la foc potrivit timp de 35 – 40 de minute.
Patato Wedges cu sos Salsa Cinese
Cartofii Wedges se pot servii alaturi de sosul Salsa Cinese, un sos dulce acrisor si foarte piperat din gama Develey. Develey este o companie care produce exclusiv reteta secreta de Maioneza si Tomato Ketchup pentru restaurantele McDonald’s.
Patato Wedges cu sos Salsa Cinese
Patato Wedges cu sos Salsa Cinese

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed