Bulgărași de cartofi cu cașcaval și brânză

Dacă îți place această rețetă, distribui-o și prietenilor tăi!

Bulgarasi de cartofi cu cascaval si branza
Bulgarasi de cartofi cu cascaval si branza
Bulgarasi de cartofi cu cascaval si branza
Ingrediente:
Bulgarasi de cartofi cu cascaval si branza
600g cartofi
1 lingurita sare
200g branza feta
200g cascaval
1 lingurita vegeta
Piper dupa gust
2 oua
Susan

Mod de preparare:
Umplem o oala cu apa, adaugam o lingurita sare si cartofii pe care ii spalam, in prealabil si ii lasam pe foc la fiert timp de 30 minute. Dupa ce s-au fiert, ii scoatem intr-un strecurator si ii curatam de coaja.
Bulgarasi de cartofi cu cascaval si branza
Dam cascavalul pe razatoare.
Bulgarasi de cartofi cu cascaval si branza
Razalim si branza.
Bulgarasi de cartofi cu cascaval si branza
Cartofii curatati de coaja, ii punem intr-un castron, ii pisam cu furculita apoi cu blenderul vertical pana obtinem un piure. Adaugam apoi ouale, condimentam cu vegeta – eventual – si piper si adaugam cascavalul si branza. Amestecam totul, pana obtinem o pasta omogena.
Bulgarasi de cartofi cu cascaval si branza
Bulgarasi de cartofi cu cascaval si branza
Bulgarasi de cartofi cu cascaval si branza
Din compozitia rezultata formam bulgarasi pe care ii dam prin susan si ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Punem tava in cuptorul preincalzit si ii lasam la cuptor timp de 15 minute pana prind o crusta usor aurie, se pot servi cu smantana sau diferite sosuri.
Bulgarasi de cartofi cu cascaval si branza
Bulgarasi de cartofi cu cascaval si branza
Bulgarasi de cartofi cu cascaval si branza
Bulgarasi de cartofi cu cascaval si branza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Mai multe rețete, referitor la branza, cartofi cu cascaval